Σύμβουλος της JPMorgan αναλαμβάνει ο Τόνι Μπλερ
Σύμβουλος της διοίκησης της τρίτης μεγαλύτερης αμερικανικής τράπεζας JPMorgan Chase αναλαμβάνει ο τέως πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνι Μπλερ. Αυτή είναι η πρώτη μίας σειράς θέσεων που αναμένεται να αναλάβει ο Μπλερ στον ιδιωτικό τομέα.
28
Σύμβουλος της διοίκησης της τρίτης μεγαλύτερης αμερικανικής τράπεζας JPMorgan Chase αναλαμβάνει ο τέως πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνι Μπλερ.
Αντικείμενο της εργασίας του θα είναι οι γνωμοδοτήσεις σε θέματα γεωπολιτικής και η συμμετοχή σε συναντήσεις με σημαντικούς πελάτες του χρηματοοικονομικού οίκου.
Σε σχόλιό του ο Τόνι Μπλερ μίλησε για συμβουλευτικές υπηρεσίες προς την JPMorgan «για τις πολιτικές και οικονομικές αλλαγές που φέρνει η παγκοσμιοποίηση».
Οι Financial Times, που πρώτοι αποκάλυψαν την είδηση, αναφέρουν ότι αυτή θα είναι η πρώτη μίας σειράς θέσεων που αναμένεται να αναλάβει ο Μπλερ στον ιδιωτικό τομέα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καιρός: Πρόσκαιρη μεταβολή με βροχές και σποραδικές καταιγίδες – Έως 34 βαθμούς η θερμοκρασία
- Τα καλοκαιρινά χόρτα είναι το «φάρμακο» που δεν ξέραμε;
- Φωτιά στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο – Εκκενώθηκαν προληπτικά δωμάτια
- Η άδεια ψυχικής υγείας γίνεται νέα πραγματικότητα στους χώρους εργασίας
- Αυτές οι 7 ευρωπαϊκές χώρες είναι μεταξύ των ασφαλέστερων στον κόσμο
- Βουλή: «Κουρελόχαρτο» ο Κανονισμός από τη ΝΔ – «Βαθύ σκοτάδι» στη διαλεύκανση του σκανδάλου των υποκλοπών
- Η επιστήμη ξέρει γιατί οι καλύτερες ιδέες μας έρχονται στο ντους
- Παχυσαρκία: Γιατί έμειναν στον αέρα οι 46.000 δικαιούχοι του προγράμματος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442