Επιβράδυνση στη μεταποίηση τον Δεκέμβριο
Στις 52,7 μονάδες διαμορφώθηκε ο δείκτης υπευθύνων προμηθειών (PMI) τον Δεκέμβριο, έναντι 54,3 μονάδων τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα την Τετάρτη το NTC Research.
27
Στις 52,7 μονάδες διαμορφώθηκε ο δείκτης υπευθύνων προμηθειών (PMI) τον Δεκέμβριο, έναντι 54,3 μονάδων τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα την Τετάρτη το NTC Research.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «στις 52,7 μονάδες τον Δεκέβριο, από τις 54,3 μονάδες του προηγούμενου μήνα, ο κύριος εποχικά προσαρμοσμένος Δείκτης Υπευθύνων Προμηθειών (PMI) κατέγραψε τη χαμηλότερη τιμή σε διάστημα 11 μηνών».
»Παρόλα αυτά, ο δείκτης υπέδειξε περαιτέρω βελτίωση των λειτουργικών συνθηκών του ελληνικού μεταποιητικού τομέα».
Τον Οκτώβριο, ο δείκτης είχε διαμορφωθεί στις 55,3 μονάδες.
Σημειώνεται ότι το όριο των 50 μονάδων διαχωρίζει την επέκταση από την συρρίκνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βενεζουέλα: 7ημερο εθνικό πένθος ενώ αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών – Αγώνας επιβίωσης για τους επιζώντες
- Συνεχίζεται η δίκη Λιγνάδη με την εξέταση μαρτύρων
- Τα πανεπιστήμια εκπέμπουν SOS για το επίπεδο των φοιτητών
- Η Τόρι Σπέλινγκ για τον θάνατο της Σάνεν Ντόχερτι
- Πέθανε η ηθοποιός Τζένη Ζαχαροπούλου
- Κρήτη: Στην Αθήνα 6χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Ρέθυμνο – Μάχη για να σωθεί το πόδι του
- Το μέλλον είναι εδώ – Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσιάζει σήμερα το νέο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Χάρι Κέιν, ο… τυφώνας: Πέρασε Πελέ, κυνηγά Μέσι-Εμπαπέ και μπήκε στο πάνθεον της Ιστορίας (pics, vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/adrien-sfSkPaeqkII-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442