Με το δεξί στους «16» η Ολύμπια, 74-70 την ΑΕ Λεμεσού
Η Ολύμπια Λάρισας ξεκίνησε με νίκη στην φάση των 16 του Eurocup. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επικράτησε με 74-70 της ΑΕ Λεμεσού εντός έδρας και πήρε τους πρώτους δύο βαθμούς της στον τρίτο όμιλο. Πρώτος σκόρερ για την Ολύμπια ο Φάνης Κουμπούρας με 20 πόντους και 5 άσιστ.
Η Ολύμπια Λάρισας ξεκίνησε με νίκη στην φάση των 16 του Eurocup. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επικράτησε με 74-70 της ΑΕ Λεμεσού εντός έδρας και πήρε τους πρώτους δύο βαθμούς της στον τρίτο όμιλο. Το επόμενο ραντεβού για την ομάδα της Λάρισας είναι εκτός έδρας κόντρα στην Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης.
Πρώτος σκόρερ για την Ολύμπια ο Φάνης Κουμπούρας με 20 πόντους και 5 άσιστ.
Χαμηλά τα κεφάλια και τη... μπάλα, θέλει να βλέπει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όπως ανέφερε κατά την ομλία του στους παίκτες του Ολυμπιακού μετά το 1-0 επί της Μονακό στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας.