Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ αποτελεί ο Χρήστος Πάτρας. Η διοίκηση του «δικεφάλου του βορρά» ανακοίνωσε στον Έλληνα τεχνικό την λύση της συνεργασίας και πλέον ο Γιώργος Λυκούδης κατά πρώτο λόγο και ο Αντώνης Παπαδόπουλος κατά δεύτερο είναι οι βασικοί υποψήφιοι για την αντικατάστασή του.
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ αποτελεί ο Χρήστος Πάτρας. Η διοίκηση του «δικεφάλου του βορρά» ανακοίνωσε στον Έλληνα τεχνικό την λύση της συνεργασίας και πλέον οΓιώργος Λυκούδης κατά πρώτο λόγο και ο Αντώνης Παπαδόπουλοςκατά δεύτερο είναι οι βασικοί υποψήφιοι για την αντικατάστασή του.
Ομως, πέρα από την αλλαγή φρουράς στον πάγκο του ΠΑΟΚ, η διοίκηση του συλλόγου έχει δρομολογήσει και την αντικατάσταση παικτών με πρώτα… θύματα για την κακή εκκίνηση της ομάδας στην Α1 αλλά και τον αποκλεισμό του από το CEV Cup τους ξένους (Νομζάλου, Μέινβιλ και Γουίλερ), οι οποίοι μάλιστα δεν συμμετείχαν στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις λόγω προβλημάτων με τα δελτία τους.
Την πόρτα του παλιού γνώριμου, Ντόναλντ Σούξο, από την θητεία του στον Ολυμπιακό, χτύπησαν οι διοικούντες του ΠΑΟΚ, αλλά εκείνος αρνήθηκε αποκαλύπτοντας πως είχε πρόταση από τους «ερυθρόλευκους». Στην περίπτωση δεν αποκτηθεί ξένος πασαδόρος που θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Χαριτωνίδη θα προωθηθεί πρώτος πασαδόρος ο Βασίλης Πλίκας.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.