Έληξε η απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων
Δεν θα συνεχιστεί τελικά η απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων, από την οποία υπήρχε κίνδυνος να παρατηρηθούν ελλείψεις στα πρατήρια υγρών καυσίμων. Την ίδια ώρα, εντολή για συνεχείς ελέγχους στη διακίνηση και παράδοση πετρελαίου θέρμανσης έδωσε ο Γ.Κολιοκώστας.
53
Δεν θα συνεχιστεί τελικά η απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων, από την οποία υπήρχε κίνδυνος να παρατηρηθούν ελλείψεις στα πρατήρια υγρών καυσίμων. Την ίδια ώρα, εντολή για συνεχείς ελέγχους στη διακίνηση και παράδοση πετρελαίου θέρμανσης έδωσε ο Γ.Κολιοκώστας.
Με παρέμβαση του υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών Κωστή Χατζηδάκη επήλθε συμφωνία μεταξύ των εταιριών πετρελαιοειδών και της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Φορτηγών και Βυτιοφόρων και έτσι αποφασίστηκε η λήξη της απεργίας.
Παράλληλα, εντολή για τη διενέργεια συνεχών ελέγχων σε ό,τι αφορά τη διακίνηση και παράδοση του πετρελαίου θέρμανσης έδωσε με κατεπείγουσα παραγγελία του προς τους προϊσταμένους των Εισαγγελιών Πρωτοδικών Αθήνας, Θήβας και Χαλκίδας ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Γιώργος Κολιοκώστας.
Ο κ. Κολιοκώστας ζητά από τους εισαγγελείς να παραγγείλουν προς τα αστυνομικά τμήματα των περιφερειών τους και τους αρμόδιους υπαλλήλους της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων του υπουργείου Οικονομικών τη διενέργεια εξακολουθητικών ελέγχων σε βυτιοφόρα.
Με την παραγγελία του, ο κ. Κολιοκώστας ζητά την άμεση άσκηση ποινικών διώξεων για απάτη σε βάρος των καταναλωτών σε όσες περιπτώσεις εντοπίζονται, τη σύλληψη των μεταφορέων και την τήρηση αυτόφωρης διαδικασίας.
Ο κ. Κολιοκώστας ανέθεσε την εποπτεία της υπόθεσης στον εισαγγελέα Εφετών Ιωάννη Σακελάκο από τον οποίο ζητά να ενημερώνει την Εισαγγελία για τα αποτελέσματα των ελέγχων και τις δικογραφίες που τυχόν θα έχουν σχηματιστεί κάθε 15 μέρες. Όρισε μάλιστα ο κ. Κολιοκώστας ως πρώτη ενημέρωσή του για το θέμα την 30ή Οκτωβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τέμπη: Παραπομπή Τριαντόπουλου και Αγοραστού σε δίκη για το μπάζωμα από τον Άρειο Πάγο
- Σπείρα αφαιρούσε αλυσίδες λαιμού από ηλικιωμένους σε Γλυφάδα και Ηλιούπολη – Επεισοδιακή η σύλληψη των τριών μελών
- Μέση Ανατολή: Αναθεωρήθηκε η εκτίμηση απειλής στη βόρεια Ερυθρά Θάλασσα – Σε επιφυλακή η ευρωπαϊκή επιχείρηση ΑΣΠΙΔΕΣ
- Μετά τα drone, ΗΠΑ και Ευρώπη ποντάρουν σε μη επανδρωμένα μαχητικά
- ΕΛΑΣ: Η κυβέρνηση παρατείνει τη θητεία των διοικήσεων των δικαστηρίων – Μήπως λόγω των πολλαπλών δικαστικών εκκρεμοτήτων της;
- Γιάννης Μαρίνος: Διαπιστώσεις με πόνο ψυχής
- O Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Θοδωρή Καλαμάτα
- Συναγερμός για φωτιά στην Κεφαλονιά – Ήχησε το 112
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/guilherme-stecanella-NT2jndF5Vpo-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442