Κέικ σε φούρνο μικροκυμάτων, πρέπει να… φτιάξει ο Γκέρσον στον Ολυμπιακό
Μετά το τέλος της κοινής συνέντευξης Τύπου των 14 προπονητών της Α1, η ...γιορτή δεν τελείωσε. Ισα-ίσα, τότε ξεκίνησε. Στο τραπέζι που κάθονταν οι διοικούντες των Ολυμπιακό μαζί με τον Πίνι Γκέρσον, ο οποίος, αφού έδωσε ...ρεσιτάλ στη συνέντευξη Τύπου «πρέπει να φτιάξω κέικ σε φούρνο μικροκυμάτων», έδωσε απαντήσεις, σε σχέση με τον φετινό Ολυμπιακό.
89
Μετά το τέλος της κοινής συνέντευξης Τύπου των 14 προπονητών της Α1, η …γιορτή δεν τελείωσε. Ίσα-ίσα, τότε ξεκίνησε. Όλοι οι προπονητές και οι παίκτες που είχαν δώσει το «παρών» στην εκδήλωση, έκατσαν στο τραπέζι της ομάδας τους και δέχθηκαν …τα πυρά των δημοσιογράφων.
Σε αυτό του Ολυμπιακού, το κλίμα ήταν πολύ καλό. Και πως να μην ήταν, άλλωστε, με την παρουσία του Πίνι Γκέρσον, ο οποίος, αφού έδωσε …ρεσιτάλ στη συνέντευξη Τύπου «…πρέπει να φτιάξω κέικ σε φούρνο μικροκυμάτων», απάντησε σε κάποιες απορίες, σε σχέση με τον φετινό Ολυμπιακό.
Κατ αρχάς, ο Ισραηλινός τεχνικός μίλησε για τον Μαρκ Τζάκσον, αλλά και τις αποδεσμεύσεις των Αντριγια Ζίζιτς και Λόρενς Ρόμπερτς. «Φέραμε τον Τζάκσον και αποφασίσαμε να αλλάξουμε τον Ζίζιτς και τον Ρόμπερτς, γιατί ήταν παίκτες που δεν μπορούσαν να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους. Κάνουμε όλοι μαζί τις επιλογές, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο κι εγώ, είτε για να φέρουμε είτε για να αποδεσμεύσουμε παίκτες», είπε ο Γκέρσον, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.
«Αν η υγεία του Σοφοκλή δεν φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, δεν πρόκειται να παίξει. Το σημαντικότερο και για τον «Σόφο», αλλά και για οποιοδήποτε αθλητή είναι η υγεία του. Και πέρσι είχα πει ότι διαθέτει το ταλέντο να γίνει ο καλύτερος σέντερ στην Ευρώπη, αλλά η υγεία είναι πάνω από όλα».
Ο Πίνχας μίλησε και για την επιθετική …υπεροπλία που παρουσιάζουν οι ερυθρόλευκοι. «Φέτος, έχω στην ομάδα παίκτες, που μπορούν σε κάθε ματς να βάζουν 20 πόντους. Γκριρ, Γουντς και Ματσιγιάουσκας είναι τα μεγάλα επιθετικά μας όπλα.
Αν ένας-δύο από αυτούς αποδίδουν εξίσου καλά και στην άμυνα, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Παίκτης-κλειδί για μας είναι ο Βασιλόπουλος, γιατί είναι ο καλύτερος αμυντικός».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442