Σε αρθροσκόπηση θα υποβληθεί ο Ουντέζε, χάνει το ντέρμπι με τον Ηρακλή
Το πρόβλημα στο γόνατο ταλαιπωρεί καιρό τον Ιφεάνι Ουντέζε, με συνέπεια ο Νιγηριανός αμυντικός να υποβληθεί σε εξετάσεις, βάση των οποίων οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ καταλήγουν στο ότι πρέπει να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και θα χάσει το ντέρμπι με τον Ηρακλή. Παρών ο Βρύζας.
Το πρόβλημα στο γόνατο ταλαιπωρεί καιρό τον Ιφεάνι Ουντέζε, με συνέπεια ο Νιγηριανός αμυντικός να παραπονεθεί για εντονότερες από κάθε άλλη φορά ενοχλήσεις. Εμεινε εκτός προπόνησης για να υποβληθεί σε εξετάσεις, βάση των οποίων οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ καταλήγουν στο ότι πρέπει να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.
Δεν υπολογίζεται, φυσικά, από τον Φερνάντο Σάντος στον αγώνα του Σαββάτου με τον Ηρακλή, όπως συμβαίνει και με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος με τη σειρά του δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Εξακολουθεί να προπονείται μόνος του και αναγκαστικά θα δει το ντέρμπι από την εξέδρα.
Πανέτοιμος είναι ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος αποθεραπεύθηκε πλήρως. Το πιθανότερο, μάλιστα, είναι πως ο Πορτογάλος τεχνικός θα του δώσει θέση στο βασικό σχήμα.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.