Επικρίσεις «Τζίγγερ» για τον τρόπο που αντιμετώπισε ο Τύπος το κλίμα στο ντέρμπι
Επίθεση κατά του Τύπου εξαπέλυσε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σε δηλώσεις του στο περιθώριο της συνεδρίασης της Superleague. Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού τα έβαλε με τον Τύπο τόσο για τον τρόπο που παρουσίασε την ατμόσφαιρα στο ντέρμπι της πρεμιέρας, όσο και για το επεισόδιο των οπαδών του «τριφυλλιού» με το Νασίφ Μόρις.
- Νέα πρόσωπο στο 1-0 επί του Κορωπίου
- Κλήση σε απολογία για το ντέρμπι
89
Επίθεση κατά του Τύπου εξαπέλυσε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σε δηλώσεις του στο περιθώριο της συνεδρίασης της Superleague. Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού τα έβαλε με τον Τύπο τόσο για τον τρόπο που παρουσίασε την ατμόσφαιρα στο ντέρμπι της πρεμιέρας, όσο και για το επεισόδιο των οπαδών του «τριφυλλιού» με το Νασίφ Μόρις.
«Μου άρεσε που είδα ένα ματς βγαλμένο από άλλη χώρα και μετάνιωσα που δεν πήρε τα παιδιά μου μαζί. Ετσι θέλουμε να είναι το γήπεδο χωρίς ακρότητες και βία. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να υπάρχει καλό κλίμα στις εξέδρες, χωρίς επεισόδια και βίαια φαινόμενα. Είναι κάτι που θέλει πολλή δουλειά, δουλεύουν από πέρυσι πολλά άτομα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός από το πρωί ως το βράδυ.
» Δυστυχώς αυτή η προσπάθεια δεν έχει την αντιμετώπιση που θα έπρεπε από διάφορους παράγοντες και εννοώ του Τύπου. Το γήπεδο είχε μια ατμόσφαιρα, δεν θα την πω εκκλησία, αλλά ποδοσφαιρική, ωστόσο κάποιοι την επόμενη μέρα το έθεσαν ως δίλημμα. Αν είναι, δηλαδή, καλό ή κακό αυτό. Το μόνο που άλλαξε σε σχέση με πέρυσι ήταν ο διαφορετικός τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων και αυτός ισχύει για όλους και για τους οργανωμένους.
» Υπάρχουν τρόποι να έρθουν οι οργανωμένοι στο γήπεδο. Είναι μια συγκεκριμένη διαδικασία. Σύντομα θα γεμίσει και η θύρα των οργανωμένων» υπογράμμισε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.
Όσον αφορά στο επεισόδιο με το Νασίφ Μόρις, τόνισε: «Αυτά που γράφτηκαν είναι στο πλαίσιο του κύκλου κάποιων εκπροσώπων του Τύπου, οι οποίο προσπαθούν να αναβαθμίζουν τέτοια αρνητικά γεγονότα. Ήταν 2-3 φίλαθλοι, συνελήφθησαν και ελευθερώθηκαν με παρέμβαση του Μόρις. Δεν είδα κανέναν από τον Τύπο να καταδικάζει τα γεγονότα που προάγουν τη βία και θεωρούν όλα αυτά εκδήλωση συναισθήματος. Εχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης ο Τύπος».
Για το ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό, επεσήμανε:
«Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν δύσκολο, ένα παιχνίδι ντέρμπι. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν το πρώτο επίσημο παιχνίδι τους, ήταν το πρώτο δυνατό ματς και γι’ αυτό ήταν δύσκολο να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο. Ομως στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας είχε καλό ρυθμό, αλλά δυστυχώς ήρθαν οι τραυματισμοί και δεν συνεχίστηκε έτσι. Στο τέλος ήρθε το 0-0 και άφησε όλους ευχαριστημένους και τις δύο ομάδες».
Σε ερώτηση τι λείπει από τον Παναθηναϊκό, είπε:
«Ένα καινούριο γήπεδο» και για το ματς Κυπέλλου UEFA με την Αρτμέντια, πρόσθεσε: «Κάθε ομάδα θα βελτιώνεται όσο περνούν οι εβδομάδες, θα αποκτά το ρυθμό που χρειάζεται. Μην ξεχνάμε ότι υπήρχε η αναβολή μιας εβδομάδας, με αποτέλεσμα να αλλάξει ο προγραμματισμός. Φυσικά και αισιοδοξώ ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος, το έδειξε άλλωστε και στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι».
Τέλος, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης εξέφρασε την άποψή του ότι δεν πρέπει να υπάρχουν ντέρμπι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος:
«Για τη διοργάνωση είναι καλό να γίνεται αργότερα, ώστε οι δύο ομάδες να είναι πιο έτοιμες, να υπάρχει βαθμολογική διαφορά μεταξύ τους και ο κόσμος να είναι πιο κοντά στο ποδόσφαιρο, κάτι που δεν ήταν εφικτό τώρα με τις πυρκαγιές».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Αλλαγή σκηνικού με τους ξένους διαιτητές της Super League λόγω Ισπανών και Ιταλών
- Οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο στο Θησείο, φωνάζουν συνθήματα πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ (vid)
- Ο Αρμπελόα φεύγει και η λίστα είναι έτοιμη
- Λάσο: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με παίκτες επιπέδου MVP σχεδόν σε κάθε θέση»
- Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης ο Κέντρικ Ναν
- Επίσημο το τέλος εποχής του Μπερνάρντο Σίλβα από τη Μάντσεστερ Σίτι (pic)
- Νεκρός ο παλαίμαχος Αυστριακός γκολκίπερ, Άλεξ Μάνινγκερ
- Άρση Βαρών: Η αποστολή της Ελλάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442