Τετάρτη 15 Απριλίου 2026
weather-icon 14o
Δυσαρεστημένοι με την ισοπαλία Πεσέιρο και Λεμονής

Δυσαρεστημένοι με την ισοπαλία Πεσέιρο και Λεμονής

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είχαν από ένα ημίχρονο στο ντέρμπι της πρεμιέρας στη Λεωφόρο και τελικά έμειναν στην ισοπαλία, ωστόσο Ζοzέ Πεσέιρο και Τάκης Λεμονής δήλωσαν ότι ήθελαν για λογαριασμό τους τη νίκη. «Δεν θα έπρεπε να γίνονται ντέρμπι στην πρεμιέρα» εκτιμά ο Ίβιτς.

89

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είχαν από ένα ημίχρονο στο ντέρμπι της πρεμιέρας στη Λεωφόρο και τελικά έμειναν στην ισοπαλία, ωστόσο Ζοzέ Πεσέιρο και Τάκης Λεμονής δήλωσαν ότι ήθελαν για λογαριασμό τους τη νίκη.

Ο Τάκης Λεμονής εμφανίστηκε πρώτος στη συνέντευξη Τύπου και στάθηκε στο πολύ καλό ξεκίνημα του Ολυμπιακού:

«Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στον Ολυμπιακό. Πιέσαμε στο χώρο του κέντρου και στην άμυνα του αντιπάλου, κερδίσαμε πολλές μπάλες και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο χάσαμε αυτό που είχαμε στο πρώτο, δεν λειτουργήσαμε σωστά και η χρησιμοποίηση του Νε ήταν για να διορθώσουμε τα πράγματα.

» Δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, θέλαμε τη νίκη, ωστόσο λίγο χρόνο όσον αφορά την ομαδικότητά μας και την οργάνωση στον επιθετικό τομέα. Είχαμε πολλά τετ-α-τετ και πρέπει να μιλήσουμε για την ομαδικότητα της ομάδας».

Σε ερώτηση αν εννοεί την ενέργεια του Λόυ Λουα να τελειώσει τη φάση του δοκαριού μόνος του, ο Τάκης Λεμονής απάντησε:

«Αυτή τη φάση εννοώ. Πρέπει να γίνουμε πιο ομαδική με οδηγό της τρεις καλές φάσεις που δημιουργήσαμε».

Για την έλλειψη ετοιμότητας των ομάδων ο προπονητής του Ολυμπιακού, τόνισε:

«Είναι το πρώτο επίσημο ματς για τις δύο ομάδες και τα πράγματα είναι δύσκολα και για τις δύο ομάδες. Είχαμε πιεστικό ρυθμό για ένα ημίχρονο, αλλά δεν το συνεχίσαμε γιατί χάσαμε πολλές μπάλες και εκεί ήταν που μπήκε ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι».

Όσο για τη στιγμή της αποχώρησης του Κοβάσεβιτς, ο Τάκης Λεμονής, επεσήμανε:

«Ο Ντάκο είναι μαχητής και είμαι ευχαριστημένος για την προσπάθειά του. Μιλήσαμε για λίγο και πρέπει να καταλάβει ότι η ομάδα είναί πάνω από όλους».

Από την πλευρά του ο Ζοσέ Πεσέιρο, είπε:

«Δεν είμαι ευχαριστημένος που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, αλλά πιστεύω ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, παρότι στα τελευταία 25 λεπτά προσπαθήσαμε για τη νίκη. Ενώ ο Ολυμπιακός προσπάθησε να κερδίσει χρόνο και φάνηκε ότι τον βόλευε η ισοπαλία».

Το παιχνίδι σχολίασε και ο Ίλια Ίβιτς:

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς. Έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι, γιατί ήμασταν καλύτεροι. Ωστόσο, αν αναλογιστούμε ότι έχουμε πολλούς καινούριους παίκτες στην ομάδα, η απόδοσή μας ήταν καλή. Πάντως η Σούπερ Λίγκα θα έπρεπε να προστατεύει τις ομάδες και να μην αφήνει να γίνονται τα ντέρμπι στις πρώτες αγωνιστικές, αφού οι ομάδες δεν είναι έτοιμες».

Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στην δική του δουλειά, δηλαδή, τις μεταγραφές:

«Κάθε μεταγραφική περίοδος απασχολεί τον Ολυμπιακό. Θα πάρουμε παίκτες, αλλά ακόμη είναι νωρίς να μιλάμε για ονόματα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 15 Απριλίου 2026
Cookies