Ο Γ. Ορφανός στηρίζει την προσπάθεια του Αντ. Ρέμου στην ΠΑΕ Ηρακλής
Τη συμπαράσταση του Γιώργου Ορφανού, στην προσπάθεια που καταβάλει στην ΠΑΕ Ηρακλής, εισέπραξε ο Αντώνης Ρέμος σε συνάντηση που είχαν την Τρίτη στην Αθήνα. Απορρίφθηκε η περίπτωση του Μάικελ Ερμάν, ενώ στο Πήλιο -όπου ο «Γηραιός» θα αντιμετωπίσει τη Δόξα Κατωκοπιάς - μετέβη ο Μαλαγκένιο.
Τη συμπαράσταση του Γιώργου Ορφανού, στην προσπάθεια που καταβάλει για την ΠΑΕ Ηρακλής, εισέπραξε ο Αντώνης Ρέμος. Ο πρόεδρος του «Γηραιού», συνοδευόμενος από το μέλος της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ, Μπάμπη Ξανθόπουλο, συναντήθηκε στην Αθήνα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος του υποσχέθηκε την αμέριστη στήριξή του.
«Πρώτο μας μέλημα, είναι να εξυγιάνουμε τον Ηρακλή από τις οικονομικές υποχρεώσεις και δεύτερο να σωθεί η ομάδα και να μην πέσει στη Β Εθνική» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο ίδιος ο Ρέμος, εξηγώντας πως «κανείς δεν θα χάσει χρήματα από εμάς. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον Ηρακλή και το ποδόσφαιρο».
Στο Πήλιο, στο μεταξύ, όπου την Τετάρτη ο Ηρακλής θα δώσει το τρίτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι με την κυπριακή Δόξα Κατωκοπιάς μετέβη ο Χαβιέ Μαλαγκένιο. Ο 25χρονος Αργεντινός κεντρικός αμυντικός, μάλιστα, δεν έκρυψε εκεί την ανυπομονησία του να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.
Απορρίφθηκε, εξάλλου, ο 30χρονος επιθετικός, Μάικελ Ερμάν, ο οποίος δεν πέρασε με επιτυχία τις εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΖΑΟΝ στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς κι έκανε το 1-0 στη σειρά.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.