Δυνατό τεστ κόντρα στην Μαγιόρκα για τον Ολυμπιακό στην Αυστρία
Ακόμα ένα φιλικό τεστ περιμένει τον Ολυμπιακό την Κυριακή. Οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν το πρωί και το απόγευμα (19:30, ΝΕΤ) θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό την ισπανική Μαγιόρκα στο τέταρτο και τελευταίο αγώνα προετοιμασίας τους επί αυστριακού εδάφους. Το Σάββατο η προπόνηση πραγματοποιήθηκε χωρίς τον Ντιντιέ Ντομί.
66
Ακόμα ένα φιλικό τεστ περιμένει τον Ολυμπιακό την Κυριακή. Οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν το πρωί και το απόγευμα (19:30, ΝΕΤ) θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό την ισπανική Μαγιόρκα στο τέταρτο και τελευταίο αγώνα προετοιμασίας τους επί αυστριακού εδάφους. Πρόκειται για το πιο δυνατό ματς που έχει δώσει ο Ολυμπιακός από την έναρξη της προετοιμασίας του στο Ζέεφελντ.
Το Σάββατο η προπόνηση πραγματοποιήθηκε χωρίς τον Ντιντιέ Ντομί. Ο Γάλλος αριστερός οπισθοφύλακας ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο και δεν ακολούθησε το πρόγραμμα περισσότερο για προληπτικούς λόγους.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τοροσίδης, Σέζαρ και Κοβάτσεβιτς, με τον τελευταίο να ανεβάζει… στροφές μετά τον τραυματισμό του. Κανονικά γυμνάστηκαν οι Στολτίδης και Ζεβλάκοφ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
- Γαλλία – Αγγλία: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του μικρού τελικού
- Στην Αθήνα ο Φαν Ντρόνγκελεν για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- Μπάρμπεκιου για την Αργεντινή πριν τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ (pic,vid)
- ΕΠΟ: Όταν ο Μάκης Γκαγκάτσης δίνει δικαιώματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442