Νίκησε ζέστη και Νέα Ιωνία η ΑΕΚ επί της Ν.Ιωνίας, έπαιξε και ο Μορέτο παρά το σοκ
Ευχαριστημένος έμεινε ο Φερέρ από την παρουσία των παικτών του στο φιλικό που έδωσε η ΑΕΚ κόντρα στη Νέα Ιωνία την Πέμπτη, όπου η «Ένωση» επιβλήθηκε με 1-0 με γκολ του Ράμος. Λόγω της αφόρητης ζέστης, αλλά και του... επικίνδυνου αγωνιστικού χώρου, οι δύο προπονητές αποφάσισαν να παίξουν μόλις 60 λεπτά. Αγωνίστηκε και ο Μορέτο μολονότι το πρωί είχε τροχαίο ατύχημα.
89
Ευχαριστημένος έμεινε ο Λορένθο Σέρα Φερέρ από την παρουσία των παικτών του στο φιλικό που έδωσε η ΑΕΚ κόντρα στη Νέα Ιωνία την Πέμπτη, όπου η «Ένωση» επιβλήθηκε με 1-0 με γκολ του Ράμος στο 26. Λόγω της αφόρητης ζέστης που επικρατούσε, αλλά και του… επικίνδυνου αγωνιστικού χώρου στους Θρακομακεδόνες, οι δύο προπονητές αποφάσισαν να παίξουν μόλις 60 λεπτά (από 30 στο κάθε ημίχρονο), στα οποία όμως ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ πρόλαβε να βγάλει τα συμπεράσματά του.
Ο Φερέρ παρέταξε τους βασικούς του, σε σχήμα 4-4-1-1. Στο τέρμα βρέθηκε ο Μορέτο, ο οποίος αγωνίστηκε παρά το ότι το πρωί ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην Αττική οδό, καθώς ενεπλάκη σε καραμπόλα τριών αυτοκινήτων.
Την τετράδα της άμυνας αποτελούσαν οι Ράμος, Δέλλας, Ζεράλδο και Αρουαμπαρένα. Στο κέντρο ήταν οι Μαντούκα, Ζήκος, Ενσαλίβα και Σέζαρ, ο Ριβάλντο ήταν μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο και ο Λυμπερόπουλος έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης.
Η ΑΕΚ παρουσίασε καλά στοιχεία και έχασε αρκετές ευκαιρίες σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, λόγω της ζέστης. Το γκολ για την Ενωση πέτυχε στο 26ο λεπτό ο Ράμος, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του τερματοφύλακα της Νέας Ιωνίας σε σουτ του Μαντούκα και την έστειλε στο παραθυράκι της εστίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Παρήγγειλε από το εξωτερικό 8 κιλά κάνναβης μέσω ταχυδρομείου – Συνελήφθη 33χρονος
- Εντοπίστηκε στην Κυψέλη 13χρονη που είχε εξαφανιστεί – Συνελήφθησαν 3 νεαροί από την Αίγυπτο
- Ολυμπιακός: Θέμα χρόνου ένα ακόμη sold out: Πόσα εισιτήρια απέμειναν για το παιχνίδι με τον Βόλο
- Φως στο Τούνελ: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας
- «Φοβάμαι να σας πω…» – Αντιφάσεις στις καταθέσεις των δύο 22χρονων για το διπλό φονικό στη Φοινικούντα
- Σοκ στην Βρετανία: Πρώην πολιτικός δηλώνει ένοχος για 48 κατηγορίες – Νάρκωνε και βίαζε την πρώην σύζυγό του

