Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Κιτρινόμαυρος» ο Ντιουφ - Φιλικό με τη Νέα Ιωνία δίνει την Πέμπτη η ΑΕΚ

«Κιτρινόμαυρος» ο Ντιουφ – Φιλικό με τη Νέα Ιωνία δίνει την Πέμπτη η ΑΕΚ

Ο Ελ Χατζί Ντιούφ πέρασε με επιτυχία τα τεστ της ΑΕΚ και υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με την «Ένωση». «Μου αρέσει η δουλειά που γίνεται εδώ με έναν εξαιρετικό προπονητή» είπε ο Σενεγαλέζος μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Εν τω μεταξύ, η ΑΕΚ θα δώσει την Πέμπτη (19:00) προπονητικού χαρακτήρα φιλικό με τη Νέα Ιωνία στους Θρακομακεδόνες.

66

Ο Ελ Χατζί Ντιούφ πέρασε με επιτυχία τα τεστ της ΑΕΚ και υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με την «Ένωση». Ο 19χρονος Σενεγαλέζος δοκιμάστηκε από τον Λορένθο Σέρα Φερέρ κατά το διάστημα της προετοιμασίας στην Ολλανδία, μετείχε σε κάποια φιλικά παιχνίδια και ικανοποίησε τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος είχε εισηγηθεί στη διοίκηση της ΠΑΕ την απόκτησή του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την υπογραφή του συμβολαίου μου. Είναι η πρώτη φορά που φεύγω από τη χώρα μου και έχω την ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη. Οι πρώτες μου εντυπώσεις από την ΑΕΚ είναι ότι πρόκειται για μία ομάδα με επαγγελματική νοοτροπία, μου αρέσει η δουλειά που γίνεται εδώ και φυσικά έχει έναν εξαιρετικό προπονητή. Χρειάζομαι λίγο χρόνο προσαρμογής, αλλά από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στην ΑΕΚ, ήταν δίπλα μου ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ο Ακης Ζήκος, ο οποίος γνωρίζει τη γαλλική γλώσσα και με βοήθησε πολύ» δήλωσε ο Ντιουφ στον επίσημο δικτυακό τόπο της ΑΕΚ μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Ο Ελ Χατζί Ντιούφ γεννήθηκε στο Ντακάρ στις 20 Αυγούστου 1988 και ως τώρα αγωνιζόταν στην πατρίδα του με τα χρώματα της Ξαμ-Ξαμ. Είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες νέων και ελπίδων, καθώς και με την Ολυμπιακή ομάδα της Σενεγάλης.

Εν τω μεταξύ, η ΑΕΚ θα δώσει την Πέμπτη (19:00) προπονητικού χαρακτήρα φιλικό με τη Νέα Ιωνία στις εγκαταστάσεις των Θρακομακεδόνων.

Την Κυριακή (21:15) στο ΟΑΚΑ θα αντιμετωπίσει τη Μπριζ, σε έναν αγώνα όπου θα γίνει στους φιλάθλους η επίσημη παρουσίαση της ομάδας για τη νέα περίοδο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024