Παρασκευή 17 Απριλίου 2026
weather-icon 19o
Ο Ολυμπιακός «τελειώνει» με Λεντέσμα και κινείται για Σορίν-Τραυματίας ο Κοβάσεβιτς

Ο Ολυμπιακός «τελειώνει» με Λεντέσμα και κινείται για Σορίν-Τραυματίας ο Κοβάσεβιτς

Δεν είναι διατεθειμένος να χάσει την ευκαιρία της καριέρας του, όπως χαρακτηρίζει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ο Κριστιάν Λεντέσμα. Τον Χουάν Πάμπλο Σορίν θέλουν για τη θέση του αριστερού χαφ οι «ερυθρόλευκοι», τραυματισμό στο γόνατο «αποκόμισε» ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς από το φιλικό με την Πλζεν.
- Καστίγιο: Όνειρό μου το παγκόσμιο πρωτάθλημα

89

Δεν είναι διατεθειμένος να χάσει την ευκαιρία της καριέρας του, όπως χαρακτηρίζει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ο Κριστιάν Λεντέσμα.

Πάντως, αν και η Σαν Λορέντσο δεν δίνει, για την ώρα, την συγκατάθεσή της η συμφωνία θεωρείται δεδομένη. Μετά από… παρέμβαση του Ίλια Ίβιτς και του μάνατζερ του παίκτη, Αντριάν Καστεγιάνο ο «λύκος» ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Ελλάδα, με πιθανή ημερομηνία άφιξης την Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη.

Από κει και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν και για την απόκτηση ενός αριστερού χαφ, θέλοντας να κλείσουν με εντυπωσιακό τρόπο τη φετινή μεταγραφική περίοδο.

Στο λιμάνι θέλουν πολύ τον Χουάν Πάμπλο Σορίν, αλλά η περίπτωσή του θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη, καθώς ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια με το Αμβούργο. Επομένως για να έρθει ο Αργεντινός και να αφήσει τη Bundesliga θα πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Πάντως, οι διοικούντες τον Ολυμπιακό, εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις οι οποίες όπως και να έχει έχουν μια ιδιαίτερη δυσκολία για να πραγματοποιηθούν. Μερικοί από αυτούς είναι ο Χάρι Κιούελ της Λίβερπουλ, ο Νίκο Κράνιτσαρ της Πόρτσμουθ και ο Αντι Φαν ντερ Μέιντε της Εβερτον.

Εν τω μεταξύ, άσχημα νέα είχε την Δευτέρα το ιατρικό δελτίο του Ολυμπιακού, καθώς ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς υπέστη κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο, στο φιλικό των ερυθρολεύκων με την Πλζεν.

Ο Σέρβος επιθετικός, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και την Τρίτη και θα επανεξεταστεί η κατάσταση του τραυματισμού του, ώστε να γίνει η τελική διάγνωση από το ιατρικό επιτελείο.

Κατά τ άλλα, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν στις 09:30 και το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκαν οι Πατσατζόγλου και Γκαλέτι.

Οι πρωταθλητές έχουν ρεπό το απόγευμα και την Τρίτη θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους με διπλή προπόνηση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Απριλίου 2026
Cookies