Τίτλοι τέλους για την καριέρα του Βίκτορ στον Παναθηναϊκό
Ο Βίκτορ Σάντσες αποxωρεί από τον Παναθηναϊκό μετά από ένα χρόνο παρουσίας με ελάχιστη προσφορά. Οι συχνοί τραυματισμοί δεν επέτρεψαν στον Ισπανό μέσο να προσφέρει αυτά για τα οποία αποκτήθηκε. Ο πρώην, πλέον, μέσος του Παναθηναϊκού πήγε την Παρασκευή στην Παιανία, για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, προαναγγέλλοντας την αποχώρησή του από την ομάδα. - Μόρις: Πρέπει να είμαι ηγέτης
Ο Βίκτορ Σάντσες αποχαιρετά τον Παναθηναϊκό μετά από ένα χρόνο παρουσίας με ελάχιστη προσφορά. Οι συχνοί τραυματισμοί δεν επέτρεψαν στον Ισπανό μέσο να προσφέρει την ποιότητα στη μεσαία γραμμή του τριφυλλιού για την οποία αποκτήθηκε.
Όλα αυτά σε μια περίοδο όπου ο Βίκτορ είχε αναρρώσει πλήρως από τον τελευταίο τραυματισμό του (ατροφία στον τετρακέφαλο) και έδειχνε πολύ καλά στοιχεία στις πρώτες προπονήσεις. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστευαν ότι ο έμπειρος Ισπανός θα βοηθήσει σημαντικά τον Παναθηναϊκό τη νέα χρονιά.
Η μεγάλη προσπάθεια του Βίκτορ στις προπονήσεις δεν έφερε αποτέλεσμα, άλλωστε οι δύο πλευρές εδώ και αρκετό καιρό βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις για την λύση της συνεργασίας τους. Ο παίκτης δεσμευόταν με συμβόλαιο μέχρι το 2008, τελικά η «χρυσή τομή» βρέθηκε και οι δύο πλευρές χώρισαν.
Μάλιστα ο πρώην, πλέον, μέσος του παναθηναϊκού πήγε την Παρασκευή στην Παιανία, για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, προαναγγέλλοντας την αποχώρησή του από την ομάδα.
Η τελευταία εμφάνιση του έμπειρου άσου με την πράσινη φανέλα ήταν στις 25 Φεβρουαρίου απέναντι στον Ηρακλή, όταν και οι «πράσινοι» νίκησαν με 3-0.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ποδοσφαιριστής με το μεγαλύτερο συμβόλαιο του Παναθηναϊκού τη σεζόν που πέρασε, αγωνίστηκε σε μόλις 12 παιχνίδια στην Σούπερ Λίγκα (στα 10 ξεκίνησε στην βασική 11άδα), σε 3 στο Κύπελλο Ελλάδας και σε άλλα τρία στο Κύπελλο UEFA.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ευρωπαϊκό δίπορτο για τον ΟΦΗ. Αν νικήσει τον ΠΑΟΚ παίρνει εισιτήριο, όμως με τη νίκη επί του Λεβαδειακού ελπίζει και για την 5η θέση καθώς τον πλησίασε στους δυο βαθμούς. Τα πλέι οφ (5-8) πήραν φωτιά!
LIVE: Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Ο Γιαννούλης με ασίστ έσπρωξε την Άουγκσμπουργκ σε εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Λεβερκούζεν. Ιστορικό το ντεμπούτο της Μαρί-Λουίζ Ετά στον πάγκο της Ουνιόν που όμως ηττήθηκε στην έδρα της.