Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Μουδιασμένο» 4-1 της ΑΕΚ με Ριβάλντο να σκοράρει ξανά και Ντιουφ ως δεξί χαφ

«Μουδιασμένο» 4-1 της ΑΕΚ με Ριβάλντο να σκοράρει ξανά και Ντιουφ ως δεξί χαφ

Σε αυτό το... ξεμούδιασμα οι παίκτες της ΑΕΚ παρουσιάστηκαν περισσότερο πιασμένοι και έτσι επικράτησαν της γερμανικής ερασιτεχνικής Μπόχολτ  με το «φτωχό» 4-1, σε σύγκριση με το σαρωτικό 11-0 επί της Εμστ. Σκόραρε και πάλι ο Ριβάλντο. Δοκιμάστηκε ως δεξί χαφ ο Ντιουφ. Δεν αγωνίστηκαν Δέλλας, Σορεντίνο και Καπετάνος.
- Προς Ουέλβα ο Σορεντίνο

89

Σε αυτό το… ξεμούδιασμα οι παίκτες της ΑΕΚ παρουσιάστηκαν περισσότερο πιασμένοι και έτσι επικράτησαν της γερμανικής ερασιτεχνικής Μπόχολτ  με το «φτωχό» 4-1, σε σύγκριση με το σαρωτικό 11-0 επί της Εμστ.

Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 από το 20ο λεπτό, όταν μετά από λάθος έξοδο του Αραμπατζή, ο Μάσοπ βρήκε την ευκαιρία να «κρεμάσει» τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ.

Η απάντηση των παικτών της ΑΕΚ ήταν άμεση. Δύο λεπτά αργότερα, ο Μπούρμπος έδωσε ασίστ στον Τόφα και ο Κύπριος δεν αστόχησε, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Το 2-1 ήρθε πριν τη λήξη του α ημιχρόνου από τον Ριβάλντο, ο οποίος πλάσαρε σωστά τον αντίπαλο τερματοφύλακα, σκοράροντας για δεύτερο σερί παιχνίδι με τη φανέλα του «Δικέφαλου».

Ο «Ρίμπο» παραλίγο να χαρίσει και το αξιοθέατο της αναμέτρησης, επιχειρώντας να «κρεμάσει» από το κέντρο τον τερμαφύλακα της Μπόχολτ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η σύνθεση της ΑΕΚ στο β μέρος άλλαξε κατά τα 10/11, καθώς στο α ημίχρονο έπαιξαν οι Αραμπατζής, Μπούρμπος, Χρόνης, Ασκάρατε, Γκέντσογλου, Καφές, Τόζερ, Κονέ, Ριβάλντο, Τόφας και Μαντούκα, ενώ στην επανάληψη βγήκαν στο γήπεδο οι Αραμπατζής, Ράμος, Αρουαμπαρένα, Ενσαλίβα, Αλβες, Ζήκος, Παππάς, Ζούλιο Σέζαρ, Ντιούφ, Ιβιτς και Λυμπερόπουλος.

Οι παίκτες της «Ένωσης» πέτυχαν δύο ακόμα γκολ στο δεύτερο 45λεπτο, με τον Λυμπερόπουλο να βρίσκει δίχτυα με σουτ στο 63 και τον Παυλή να σκοράρει μετά από ατομική προσπάθεια του Ιβιτς στο 68 για το τελικό 4-1.

Στο β ημίχρονο αγωνίστηκε και ο υπό δοκιμή 19χρονος Σενεγαλέζος, Ελ Χατζί Ντιούφ, για τον οποίο έβγαλε τα πρώτα συμπεράσματά του ο Λορένσο Σέρα Φερέρ, παρακολουθώντας τον σε ρόλο δεξιού χαφ.

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν αγωνίστηκε για να προστατέψει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στο τέλος της περασμένης σεζόν.

Επίσης, ο Παντελής Καπετάνος ένιωσε ενοχλήσεις στον κοιλιακό στην πρωινή προπόνηση και ο Στέφανο Σορεντίνο είχε ορισμένες κράμπες στο πόδι, οπότε αποφασίστηκε να μην μείνουν και αυτοί εκτός του φιλικού για προληπτικούς λόγους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Sports in

Το κλάμα του αρχηγού της Εθνικής πόλο Γιάννη Φουντούλη, οι συμπαίκτες του και το Παρίσι (pics)

«Δεν είμαι πολύ συναισθηματικός τύπος, αλλά ήταν πραγματικά μια μαγική στιγμή. Μόνο μια φορά στο παρελθόν, όταν είδα για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη μου, ένιωσα τόσο έντονα που έβαλα τα κλάματα.»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024