Δύσκολος ο όμιλος αλλά δεν φοβόμαστε, τονίζει ο Καλαφατάκης
Τη δυσκολία του ΣΤ ομίλου του ULEB Cup στον οποίο κληρώθηκε ο Πανελλήνιος παραδέχθηκε ο Γιώργος Καλαφατάκης. «Δεν μας τρομάζουν ονόματα, όπως Φορτιτούντο και Ντιναμό» τόνισε ωστόσο ο τεχνικός των «Ολυμπιονικών».
Τη δυσκολία του ΣΤ ομίλου του ULEB Cup στον οποίο κληρώθηκε ο Πανελλήνιος παραδέχθηκε ο Γιώργος Καλαφατάκης.
Ο τεχνικός των «Ολυμπιονικών» είπε χαρακτηριστικά:
«Εκ πρώτης όψεως η κλήρωση φαίνεται δύσκολη. Πρέπει να δούμε και τα ρόστερ των ομάδων. Είναι σημαντικό ότι μετά από χρόνια ο Πανελλήνιος θα δώσει το παρών σε ευρωπαϊκά παιχνίδια και θα κάνουμε το καλύτερο για να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα.
» Δεν μας τρομάζουν ονόματα, όπως Φορτιτούντο και Ντιναμό. Είναι σίγουρα σπουδαίες ομάδες, αλλά θα περιμένουμε πρώτα να δούμε τα ρόστερ των ομάδων. Αλλωστε, περνάνε οι τρεις πρώτοι και πέντε καλύτεροι τέταρτοι. Δεν έχουμε άγχος».
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.