Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Την ερχόμενη Τρίτη θα αφεθεί ελεύθερη η Πάρις Χίλτον

Την ερχόμενη Τρίτη θα αφεθεί ελεύθερη η Πάρις Χίλτον

Την ερχόμενη Τρίτη θα αφεθεί ελεύθερη η Πάρις Χίλτον μετά από κράτηση 24 ημερών. Η 26χρονη χρυσή κληρονόμος είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 45 ημερών γιατί οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

96

Την Τρίτη πρόκειται να αφεθεί ελεύθερη η Πάρις Χίλτον, όπως αναφέρει το BBC, μετά από κράτηση 24 ημερών.

Η 26χρονη χρυσή κληρονόμος είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 45 ημερών γιατί οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ παρά το γεγονός ότι της είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα, αφού και στο παρελθόν είχε συλληφθεί να οδηγεί μεθυσμένη.

Η Πάρις Χίλτον, η οποία είχε αποφυλακιστεί με απόφαση του γραφείου του σερίφη μετά από τρεις ημέρες κράτηση, επικαλούμενη απροσδιόριστους ιατρικούς λόγους, οδηγήθηκε εκ νέου στην ειδική μονάδα κράτησης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο