
Ξεχνάει η ΑΕΚ τον Λαριβέι, υπέγραψε στην Κάλιαρι
Στην Κάλιαρι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χοακίν Λαριβέι, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί έντονα και η ΑΕΚ, η οποία μάλιστα φερόταν να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτησή του. Η ιταλική ομάδα βλέπει στο πρόσωπο του Αργεντινού άσου της Ουρακάν τον αντικαταστάτη του Νταβίντ Σουάζο, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα από την Ίντερ.
89
Στην Κάλιαρι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χοακίν Λαριβέι, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί έντονα και η ΑΕΚ, η οποία μάλιστα φερόταν να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτησή του.
Η ιταλική ομάδα βλέπει στο πρόσωπο του Αργεντινού άσου της Ουρακάν τον αντικαταστάτη του Νταβίντ Σουάζο, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα από την Ίντερ.
Ο 23χρονος επιθετικός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Κάλιαρι. Εκτός από την ΑΕΚ, το ενδιαφέρον της για τον «El Bati», όπως τον αποκαλούν, είχε εκφράσει και η Ρίβερ Πλέιτ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Κύκλωμα διαφθοράς στην Κρήτη – Συνελήφθησαν ο ιατροδικαστής Χανίων και τοξικολόγος για δωροληψία
- Στη Θεσσαλονίκη ο Τολιόπουλος για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Άρη (pics)
- Θεσσαλονίκη: Γεωργικές εργασίες με χρήση καταστροφέα έκανε ο 51χρονος που συνελήφθη για τη φωτιά στο Δερβένι
- Η Μαρία Ναυπλιώτου «ταξιδεύει» στο 83ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας
- Έρευνα: Απαισιόδοξοι 6 στους 10 κατοίκους της Αττικής για την οικονομία – Σταθερό «αγκάθι» η ακρίβεια
- Η νέα εποχή των Ενόπλων Δυνάμεων και τα εξοπλιστικά που ενέκρινε το ΚΥΣΕΑ εν μέσω προεκλογικού κλίματος




