Στην Κάλιαρι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χοακίν Λαριβέι, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί έντονα και η ΑΕΚ, η οποία μάλιστα φερόταν να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτησή του. Η ιταλική ομάδα βλέπει στο πρόσωπο του Αργεντινού άσου της Ουρακάν τον αντικαταστάτη του Νταβίντ Σουάζο, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα από την Ίντερ.
Στην Κάλιαρι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χοακίν Λαριβέι, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί έντονα και η ΑΕΚ, η οποία μάλιστα φερόταν να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτησή του.
Η ιταλική ομάδα βλέπει στο πρόσωπο του Αργεντινού άσου της Ουρακάν τον αντικαταστάτη του Νταβίντ Σουάζο, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα από την Ίντερ.
Ο 23χρονος επιθετικός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Κάλιαρι. Εκτός από την ΑΕΚ, το ενδιαφέρον της για τον «El Bati», όπως τον αποκαλούν, είχε εκφράσει και η Ρίβερ Πλέιτ.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών