Την Κυριακή ο αγώνας μπαράζ Ολυμπιακού Β. και Ρόδου για την άνοδο στη Β Εθνική
Την Κυριακή στο γήπεδο του Περιστερίου (18:00) θα διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ μεταξύ των ομάδων που τερμάτισαν δεύτερες στους δύο ομίλους της Γ Εθνικής, τον ΑΣΚ Ολυμπιακό και τη Ρόδο, ο νικητής του οποίου θα πάρει το τρίτο «εισιτήριο» για τη Β Εθνική. Στις 9 Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν τα πρωταθλήματα Β και Γ Εθνικής.
Την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο του Περιστερίου (18:00) θα διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ μεταξύ των ομάδων που τερμάτισαν δεύτερες στους δύο ομίλους της Γ Εθνικής, τον ΑΣΚ Ολυμπιακό και τη Ρόδο, ο νικητής του οποίου θα πάρει το τρίτο «εισιτήριο» για τη Β Εθνική.
Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου αποφάσισε όπως τα νέα πρωταθλήματα της Β και Γ Εθνικής κατηγορίας αρχίσουν την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, ενώ μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για τον Απόλλωνα Αθηνών, επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες των δύο ομίλων της Γ Εθνικής για την περίοδο 2006-2007.
Οι ομάδες που προβιβάστηκαν στη Β Εθνική κατηγορία είναι ο Αγιος Δημήτριος από τον 1ο όμιλο και ο Πιερικός από το 2ο (εκκρεμεί το μπαράζ της Κυριακής που θα αναδείξει την τρίτη ομάδα), ενώ αυτές που υποβιβάζονται στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα είναι οι Απόλλων Αθ., Πανηλειακός, ΟΦ Ιεράπετρας, Ζάκυνθος και ΠΑΟ Βάρδας (1ος όμιλος), Ανδρούτσος Γραβιάς, Ναυπακτιακός Αστέρας, Δόξα Γρατινής και Τρίκαλα από το 2ο όμιλο.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ευρωπαϊκό δίπορτο για τον ΟΦΗ. Αν νικήσει τον ΠΑΟΚ παίρνει εισιτήριο, όμως με τη νίκη επί του Λεβαδειακού ελπίζει και για την 5η θέση καθώς τον πλησίασε στους δυο βαθμούς. Τα πλέι οφ (5-8) πήραν φωτιά!