Το βραβείο «Ηλεκτρονικού Επιχειρείν» του ΕΒΕΑ στη Μultimedia
Το βραβείο του ΕΒΕΑ για το «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν» απονεμήθηκε φέτος στη Μultimedia ΑΕ, θυγατρική του ΔΟΛ, για τις καινοτόμους λύσεις και τα νέα εργαλεία που εφαρμόζει η εταιρεία στον σχεδιασμό και στην ολοκληρωμένη έκδοση επιχειρηματικών εντύπων.
37
Το βραβείο του ΕΒΕΑ για το «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν» απονεμήθηκε φέτος στη Μultimedia ΑΕ, θυγατρική του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, για τις καινοτόμους λύσεις και τα νέα εργαλεία που εφαρμόζει η εταιρεία στον σχεδιασμό και στην ολοκληρωμένη έκδοση επιχειρηματικών εντύπων.
Ο Δημήτρης Τσιαμπούρης, γενικός διευθυντής της Multimedia, παρέλαβε το βραβείο από τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Αλογοσκούφη και τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνο Μίχαλο.
Ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της εταιρείας που είναι στελεχωμένη με 124 εξειδικευμένα άτομα (28 με ανώτατη και ανώτερη εκπαίδευση, 56 με πτυχία γραφικών τεχνών και 40 με δευτεροβάθμια εκπαίδευση) – είναι η δυνατότητά της να προσφέρει στις επιχειρήσεις πελάτες της ολοκληρωμένες υπηρεσίες (με το «κλειδί στο χέρι»).
Δημιουργεί διαφημιστικά και εταιρικά έντυπα, καταλόγους, περιοδικά, εφημερίδες με μια σειρά από προνόμια για τους πελάτες της, όπως εξοικονόμηση χρόνου, μείωση κόστους, τηλεργασία, αξιοπιστία στο παραγόμενο προϊόν, προστασία του περιβάλλοντος.
Το σύστημα e-multimedia, αποτέλεσμα της επιχειρηματικής φιλοσοφίας που ακολουθεί η εταιρεία, εισάγει νέα εργαλεία όπως το e-view με το οποίο ο πελάτης και η Μultimedia, ο καθένας από τον χώρο του, συνεργάζονται, ανταλλάσσουν απόψεις, πληροφορίες, συμφωνούν, εγκρίνουν τις σελίδες απλά, γρήγορα, αξιόπιστα, χωρίς courier, αναμονές και λάθη.Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κόντρα Χατζηβασιλείου με Νταβούτογλου για το Κυπριακό: «Έχουμε εισβολή από το 1974»
- EuroCup: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ και του Άρη στη νέα διοργάνωση
- Ποιες είναι οι περιοχές με τα ακριβότερα και τα φθηνότερα ακίνητα σε Αττική και Θεσσαλονίκη
- Ποιοι νέοι κλάδοι εντάχθηκαν στην ψηφιακή κάρτα εργασίας
- Μοντέρο: «Μια ωραία διαδρομή προς τον Πειραιά» (pic)
- Η «κατάρα του Τραμπ»: Από το Μουντιάλ στο NFL – Eίναι όντως ο πρόεδρος των ΗΠΑ επικίνδυνα γκαντέμης;
- Παν. Δουδωνής: Εμμονικός με τις υποκλοπές ο Κ. Μητσοτάκης – Αυτοεξευτελισμός των παρακολουθούμενων προσώπων
- Γρηγόρης Δημητριάδης: Επίδειξη θράσους αφού εξασφάλισε τη (συγ)κάλυψη της κυβέρνησης για τις υποκλοπές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442