Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Προς διαζύγιο οδεύουν ΑΕΚ και Καμπάνταης, εξελίξεις για Ρίμπο με την επιστροφή Ντέμη

Προς διαζύγιο οδεύουν ΑΕΚ και Καμπάνταης, εξελίξεις για Ρίμπο με την επιστροφή Ντέμη

Χωρίζουν καθώς φαίνεται οι δρόμοι της ΑΕΚ και του Λεωνίδα Καμπάνταη αφού μεταξύ τους υπάρχει σημαντική διαφορά στον οικονομικό τομέα, η οποία ξεπερνά τις 100.000 ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου. Η επιστροφή του Νικολαΐδη από την Πορτογαλία σηματοδοτεί τις εξελίξεις στο θέμα Ριβάλντο. Τρεις ομάδες παρακολούθησε ο Φερέρ στο φιλικό της Πέμπτης!

89

Χωρίζουν καθώς φαίνεται οι δρόμοι της ΑΕΚ και του Λεωνίδα Καμπάνταη αφού μεταξύ τους υπάρχει σημαντική διαφορά στον οικονομικό τομέα, η οποία ξεπερνά τις 100.000 ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης – το συμβόλαιο του οποίου λήγει εφέτος – ζητάει 350.000 ευρώ το χρόνο, ενώ η ΑΕΚ του προσφέρει μέχρι τις 250.000 ευρώ. Οι δύο πλευρές δεν αποκλείεται να έχουν και νέο ραντεβού μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πάντως, ο Καμπάνταης φέρεται να έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της γερμανικής Αρμίνια Μπίλεφελντ. Είναι πιθανό τις επόμενες ημέρες να ταξιδέψει στη χώρα, για να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του.

Αν ο Καμπάνταης φύγει θα είναι ο πρώτος που «χάνει» ο Σέρα Φερέρ, αφού είχε εισηγηθεί θετικά για αυτόν σε αντίθεση με τους Μπρούνο Τσιρίλο και Μάρτιν Παουτάσο.

Ο Καμπάνταης αποτέλεσε την πιο ευχάριστη φετινή έκπληξη της ΑΕΚ, δικαιώνοντας τον προπονητή για την εμπιστοσύνη του και πέτυχε οκτώ γκολ σε 21 συμμετοχές, έχοντας άψογη συνεργασία με τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Η επιστροφή Ντέμη δρομολογεί εξελίξεις

Η επιστροφή του Ντέμη Νικολαϊδη από την Πορτογαλία, αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις στο φλέγον για την ΑΕΚ θέμα του Ριβάλντο.

Το θέμα για την ώρα χειρίζεται αποκλειστικά ο Λορένθο Σέρα Φερέρ, ο οποίος έχει κάνει τις επαφές με τον Βραζιλιάνο άσο. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει γίνει και η οικονομική πρόταση, ωστόσο, αυτή δεν πλησιάζει το 1.9 εκ. ευρώ που έπαιρνε ο Βραζιλιάνος στον Ολυμπιακό.

Εάν μάλιστα επαληθευτεί ότι ζητάει το ίδιο ποσό και από την ΑΕΚ, τότε δύσκολα οι δύο πλευρές θα φτάσουν σε συμφωνία. Ωστόσο, το θέμα παραμένει ανοιχτό, οι «κιτρινόμαυροι» ενδιαφέρονται, ο παίκτης θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα και οι εξελίξεις αναμένονται.

Στην Πορτογαλία γίνεται λόγος για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για παίκτες του πρωταθλήματος της χώρας, λόγω της παρουσίας του Ντέμη Νικολαΐδη, χωρίς να επιβεβαιώνεται κάτι από την πλευρά της ελληνικής ΠΑΕ.

Τρεις ομάδες είδε ο Φερέρ

Οι εξελίξεις που αναμένονται στο μεταγραφικό κομμάτι θα είναι άμεσες αφού επιθυμία του Φερέρ είναι να έχει νωρίς ολοκληρωμένο το ρόστερ, λόγω της συμμετοχής στα προκριματικά του Champions League τον Αύγουστο.

Ο Ισπανός προπονητής είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει παίκτες από… τρεις ομάδες στο φιλικό της Πέμπτης με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Από την ομάδα του, από εκείνη των νέων της ΑΕΚ, αλλά και από την Αναγέννηση, με την οποία υπάρχει συνεργασία.

Η «Ένωση», με πολλούς νέους παίκτες στη σύνθεσή της και τον Χρήστο Μπούρμπο, ο οποίος επέστρεψε από την Κέρκυρα όπου έπαιζε δανεικός εφέτος, νίκησε με 2-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Ντάνιελ Τόζερ και Λεωνίδας Καμπάνταης στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι συνθέσεις των ομάδων ήταν:

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Τόφας, Χρόνης, Κυριακίδης, Λάκης, Μαντούκα, Καφές, Παπασταθόπουλος, Μπούρμπος, Κονέ, Μπαρμπούδης (11 αναγκαστική αλλαγή με τον Ζούλιο Σέζαρ)

Αναγέννηση Καρδίτσας: Φυσέκης, Δούκας, Αγγελής, Παπαμαργαρίτης, Κουρτετσιώτης, Ζαχαριέφσκι, Καλτσάς, Δάζορικ, Παπακώστας, Κωστέλλος, Πατσιαβούρας.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι συνθέσεις των ομάδων ήταν:

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Μπούρμπος, Κούρκουλας, Στεργιάτος, Κυριακίδης, Κουρτετσιώτης, Παληγεώργος, Τόζερ, Γκέντσογλου, Παυλής, Καμπάνταης.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Βαλλιάνος. Κωστέλος, Μανούκας, Λαζαρίδης. Κοτζαφίπιος, Βενέτης, Παπαθανασίου, Μπρέλλας, Νταβουλιάνος, Κωστέλλος, Πατσιαβούρας.

Οι ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα, ενώ ειδικά ατομικά προγράμματα αποθεραπείας ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Οι παίκτες θα έχουν ρεπό από την Παρασκευή μέχρι και την Δευτέρα και θα επιστρέψουν την Τρίτη στις προπονήσεις.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Sports in

Κάθε πέρσι και καλύτερα για τον Παναθηναϊκό!

Ο φετινός Παναθηναϊκός είναι σε αυτό το χρονικό σημείο σε πολύ χειρότερη μοίρα από τον περσινό Παναθηναϊκό στην ίδια ακριβώς στιγμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024