Ντέρμπι σε Βέροια, Καλαμάτα και Γιάννινα για την 30ή αγωνιστική
Το ντέρμπι της Βέροιας ανάμεσα στην τοπική ομάδα, που βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, και τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, ο οποίος έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδό του στη Σούπερ Λίγκα, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 30ής αγωνιστικής της Β Εθνικής. Μεγάλο ντέρμπι και στα Γιάννινα, όπου ο ΠΑΣ υποδέχεται την Καλλιθέα.
Το ντέρμπι της Βέροιας ανάμεσα στην τοπική ομάδα, που βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, και τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, ο οποίος έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδό του στη Σούπερ Λίγκα, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 30ής αγωνιστικής της Β Εθνικής.
Από εκεί και πέρα, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ματς της Καλαμάτας με τον Αστέρα Τρίπολης και η αναμέτρηση των Ιωαννίνων ανάμεσα στον τοπικό ΠΑΣ και την Καλλιθέα, που βρίσκονται στην πέμπτη και την τέταρτη θέση, αντίστοιχα, της βαθμολογίας.
Συγκίνηση στον Ολυμπιονίκη της γυμναστικής Λευτέρη Πετρούνια και τη σύζυγο του Βασιλική Μιλλούση καθώς είδαν την Σοφία τους να κατακτά 4 μετάλλια στον πρώτο της αγώνα.