Πέμπτη 07 Μαϊου 2026
weather-icon 23o
Τραγική χρονιά εκτιμά ο Βέλιτς, συγνώμη ζητά ο Μήτσου, ελπίδες Θ. Γιαννακόπουλου

Τραγική χρονιά εκτιμά ο Βέλιτς, συγνώμη ζητά ο Μήτσου, ελπίδες Θ. Γιαννακόπουλου

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς ήταν ο πρώτος που προσπάθησε να εξηγήσει την απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο τεχνικός διευθυντής μίλησε για μια τραγική χρονιά και ζήτησε ενότητα, στήριξη από τον κόσμο, ωστόσο, δεν θέλησε να αναφερθεί στο θέμα του νέου προπονητή, μολονότι η αποχώρηση του Βίκτορ Μουνιόθ, θεωρείται βέβαιη. Συγνώμη του Αργύρη Μήτσου από τον κόσμο του Παναθηναϊκού και αισιοδοξία Θ. Γιαννακόπουλου για χαρές στο μπάσκετ.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

89

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς ήταν ο πρώτος που προσπάθησε να εξηγήσει την απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο τεχνικός διευθυντής μίλησε για μια τραγική χρονιά και ζήτησε ενότητα, στήριξη από τον κόσμο, ωστόσο, δεν θέλησε να αναφερθεί στο θέμα του νέου προπονητή, το οποίο έχει αναλάβει ο ίδιος. Πάντως, η αποχώρηση του Βίκτορ Μουνιόθ, θεωρείται βέβαιη. Ο Αργύρης Μήτσου ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

«Δεν πήγε καλά το αποτέλεσμα. Ήταν ένα παιχνίδι Κυπέλλου και το ήθελαν και οι δύο ομάδες. Η Λάρισα ήταν περισσότερο τυχερή, έβαλε δύο γκολ και κέρδισε το παιχνίδι» είπε ο Γιάσμινκο Βέλιτς.

Για αυτό που έλειψε από τον Παναθηναϊκό, απάντησε: «Αυτό που έλειψε σήμερα, λείπει όλη τη χρονιά. Αυτό πρέπει να το κοιτάξουμε. Να δουλέψουμε σκληρά. Χρειάζεται πολλή δουλειά για να έχουμε καλύτερο μέλλον και καλύτερη χρονιά του χρόνου.

» Ο κόσμος είναι δίκαια πικραμένος, όμως πρέπει να σταθεί δίπλα στην ομάδα και να την υποιστηρίξει. Η φετινή χρονιά ήταν τραγική. Πρέπει να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας και ενωμένοι να προσπαθήσουμε τη νέα χρονιά για κάτι καλύτερο. Δουλειά, υπευθυνότητα, σοβαρότητα και ενότητα».

Για το θέμα του νέου προπονητή, δεν έδωσε την είδηση:

«Όλα θα γίνουν τον κατάλληλο χρόνο. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, που δεν πρέπει ποτέ να μένει με σταυρωμένα τα χέρια. Δουλεύει για το παρόν και το μέλλον».

Περί απολογίας μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αργύρης Μήτσου:

«Πρέπει να απολογηθούμε στον κόσμο μας. Η Λάρισα κατέκτησε δίκαια το Κύπελλο. Πρέπει να έρθουν καλύτερες ημέρες για τον Παναθηναϊκό».

Στην απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο αναφέρθηκε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στο επίσημο γκαλά της Euroleague, δήλωσε στενοχωρημένος αλλά υποσχέθηκε σύντομα χαρές από την ομάδα του μπάσκετ:

«Θέλω να είμαι ειλικρινής. Είμαι φοβερά στεναχωρημένος για την απώλεια του Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο. Όταν είσαι Παναθηναϊκός, είσαι Παναθηναϊκός σε όλα τα αθλήματα. Ξέρω πόσο στεναχωρημένοι είναι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, όμως θέλω να ελπίζω πως την Κυριακή θα πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του τίτλου της Ευρωλίγκα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 07 Μαϊου 2026
Cookies