Βουλιαγμένη-Εθνικός και Ολυμπιακός-Πανιώνιος τα ζευγάρια των ημιτελικών
Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στα γραφεία της ΚΟΕ προέκυψαν τα ζευγάρια των δύο ημιτελικών για το όγδοο φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στo πόλο ανδρών. Συγκεκριμένα, η Βουλιαγμένη θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Ελλάδας Εθνικό, ενώ ο Ολυμπιακός τον Πανιώνιο του Γιάννη Γιαννουρή.
Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στα γραφεία της ΚΟΕ προέκυψαν τα ζευγάρια των δύο ημιτελικών για το όγδοο φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στo πόλο ανδρών.
Συγκεκριμένα, η Βουλιαγμένη θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Ελλάδας Εθνικό, ενώ ο Ολυμπιακός τον Πανιώνιο του Γιάννη Γιαννουρή.
Το φάιναλ-4 θα διεξαχθεί το διήμερο 19 και 20 Μαΐου στην Καλαμάτα.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.