Ένταση στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, επεισόδιο μεταξύ Γκούμα και Βύντρα
Επεισόδιο μεταξύ του Γιάννη Γκούμα και του Λουκά Βύντρα έλαβε χώρα την Πέμπτη στην προπόνηση του Παναθηναϊκού. Οι δύο παίκτες λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια στη διάρκεια του προπονητικού προγράμματος, όμως οι συμπαίκτες τους παρενέβησαν και τους χώρισαν.
Επεισόδιο μεταξύ του Γιάννη Γκούμα και του Λουκά Βύντρα έλαβε χώρα την Πέμπτη στην προπόνηση του Παναθηναϊκού.
Οι δύο παίκτες λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια στη διάρκεια του προπονητικού προγράμματος, όμως οι συμπαίκτες τους παρενέβησαν και τους χώρισαν.
Γκούμας και Βύντρα μίλησαν με τον Βίκτορ Μουνιόθ μετά το περιστατικό και το θέμα θεωρείται λήξαν.
Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, οι ποδοσφαιριστές μετά από το ζέσταμα έκαναν σπριντ και δούλεψαν στις σέντρες και τα σουτ. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα σε μικρό και μεγάλο χώρο.
Ο Νασίφ Μόρις έκανε θεραπεία, ενώ οι Ρικάρντο Μπόβιο, Βίκτορ Σάντσεθ και Θανάσης Τσίγκας ακολούθησαν τα ατομικά τους προγράμματα.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φιλοξενήθηκε σε podcast του Γκόραν Ντράγκιτς και μεταξύ άλλων, μίλησε για την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου με την Εθνική Ελλάδας στο Eurobasket.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.