Πρώτος εμφύλιος Τσέλσι-Λίβερπουλ την Τετάρτη με «λάφυρο» τον τελικό
Ο πρώτος αγγλικός εμφύλιος από τους τουλάχιστον δύο που θα γίνουν μέχρι να αναδειχθεί η ομάδα που θα κατακτήσει το Champions League διεξάγεται την Τετάρτη στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Η γηπεδούχος Τσέλσι θέλει να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στον τελικό, ωστόσο η Λίβερπουλ φιλοδοξεί να σκοράρει ή και να «σπάσει» ακόμα -όπως έκανε με την Μπαρτσελόνα- την έδρα των Λονδρέζων και να αποκτήσει το προβάδισμα. - Το Champions League στο in.gr/sports
Ο πρώτος αγγλικός εμφύλιος από τους τουλάχιστον δύο που θα γίνουν μέχρι να αναδειχθεί η ομάδα που θα κατακτήσει το Champions League διεξάγεται την Τετάρτη στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
Η γηπεδούχος Τσέλσι θέλει να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στον τελικό, ωστόσο η Λίβερπουλ φιλοδοξεί να σκοράρει ή και να «σπάσει» ακόμα -όπως έκανε με την Μπαρτσελόνα- την έδρα των Λονδρέζων και να αποκτήσει το προβάδισμα.
Κόντρα στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, στόχος του οποίου είναι να φτάσει με την Τσέλσι μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης και να επαναλάβει αυτό που πέτυχε ως τεχνικός της Πόρτο κατά το παρελθόν, ο Ράφα Μπενίτεθ υπόσχεται ότι οι «κόκκινοι» δεν θα παραταχθούν με αμυντικούς προσανατολισμούς, καθώς θέλουν να επαναλάβουν το «σκηνικό» της Βαρκελώνης, όπου, στον προημιτελικό, η Λίβερπουλ νίκησε 2-1 την Μπαρτσελόνα και ουσιαστικά εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα ημιτελικά.
Με βάση την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζουν το τελευταίο διάστημα οι δύο αντίπαλοι, αλλά και με δεδομένη την κρισιμότητα της αναμέτρησης, αναμένεται ένας «κλειστός» αγώνας, τουλάχιστον μέχρι την επίτευξη του πρώτου γκολ.
Τον αγώνα θα διευθύνει ο 45χρονος Γερμανός Μάρκους Μερκ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Γιάν-Χέντρικ Σάλβερ και Κάρστεν Κάνταχ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Φέλιξ Μπριχ.
Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι φέρεται να κινεί τις διαδικασίες για να πάρει ελληνικό διαβατήριο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό – Τι σημαίνει αυτό για τον 25χρονο φόργουορντ.