38

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και ένας ακόμη αγνοείται από τις εκρήξεις σε εργοστάσιο κατασκευής πυροτεχνημάτων στη Νάπολη, μετέδωσε το πρακτορείο Ansa, το οποίο επικαλέστηκε πηγές της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Επτά άτομα έχουν τραυματισθεί.

Το εργοστάσιο πυροτεχνημάτων βρίσκεται στην περιαστική ζώνη της Νάπολης. Οι εκρήξεις ήταν τόσο ισχυρές, με αποτέλεσμα πολλοί περίοικοι να πιστέψουν ότι γινόταν σεισμός.

Πηγή της αστυνομίας δήλωσε ότι ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου και δύο ανηψιοί του είναι νεκροί, ενώ αγνοείται ένας υπάλληλος.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ανέλαβαν έργο καθυστερημένα, επειδή περίμεναν να τελειώσουν οι εκρήξεις.

Στη νότια Ιταλία λειτουργούν πολλά παράνομα εργοστάσια πυροτεχνημάτων και συχνά σημειώνονται δυστυχήματα. Στις 5 Ιουλίου πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν από ανάλογο συμβάν πάλι στην περιφέρεια της Νάπολης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ