Ο Αλβέρτης δεύτερο «θύμα» διαστρέμματος στον Παναθηναϊκό
Με δύο απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, εν όψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με το Μαρούσι στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Εκτός της γνωστής απουσίας του Κώστα Τσαρτσαρή, που έχει υποστεί διάστρεμμα δεύτερου βαθμού, ήρθε να προστεθεί και αυτή του Φραγκίσκου Αλβέρτη.
Με δύο απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, εν όψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με το Μαρούσι στο κλειστό του ΟΑΚΑ.
Εκτός της γνωστής απουσίας του Κώστα Τσαρτσαρή, που έχει υποστεί διάστρεμμα δεύτερου βαθμού, ήρθε να προστεθεί και αυτή του Φραγκίσκου Αλβέρτη.
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ταλαιπωρείται από ελαφρύ διάστρεμμα και προτιμήθηκε να ακολουθήσει ένα χαλαρό πρόγραμμα. Ωστόσο, την Παρασκευή αναμένεται να επιστρέψει κανονικά στην προπόνηση.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής