Δεύτερη κρούση στον Τροντ Σόλιντ ετοιμάζεται να κάνει η Μπορντό
Έτοιμη να κάνει δεύτερη κρούση στον Τροντ Σόλιντ είναι η Μπορντό. Η άλλοτε κραταιά γαλλική ομάδα έχει βάλει για τα καλά στο... μάτι τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού και είναι διατεθειμένη να τον πείσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της, όπως αναφέρει δημοσίευμα την νορβηγικής εφημερίδας VG, που κυκλοφόρησε την Τετάρτη.
Έτοιμη να κάνει δεύτερη κρούση στον Τροντ Σόλιντ είναι η Μπορντό.
Η άλλοτε κραταιά γαλλική ομάδα έχει βάλει για τα καλά στο… μάτι τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού και είναι διατεθειμένη να τον πείσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της, όπως αναφέρει δημοσίευμα την νορβηγικής εφημερίδας VG, που κυκλοφόρησε την Τετάρτη.
«Ο Σόλιντ είναι ένας πολύ δυνατός υποψήφιος για να αναλάβει τη γαλλική ομάδα το καλοκαίρι» γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
Η Μπορντό βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην έβδομη θέση του γαλλικού πρωταθλήματος, αλλά ο νυν τεχνικός της, Ρικάρντο, δέχεται έντονη αμφισβήτηση, καθώς η ομάδα του δείχνει αδύναμη να εξασφαλίσει μία από τις ευρωπαϊκές θέσεις.
Οι Γάλλοι είχαν προσεγγίσει και πριν από δύο χρόνια το Νορβηγό, ο οποίος όμως αρνήθηκε την πρότασή τους, προτιμώντας τότε να πάει στον Ολυμπιακό.
Συγκίνηση στον Ολυμπιονίκη της γυμναστικής Λευτέρη Πετρούνια και τη σύζυγο του Βασιλική Μιλλούση καθώς είδαν την Σοφία τους να κατακτά 4 μετάλλια στον πρώτο της αγώνα.