Συνεχίζεται… το τρενάκι μετά τις νίκες της Βέρντερ και της Μπάγερν
Η Βέρντερ Βρέμης ξεπέρασε χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα το εκτός έδρας εμπόδιο της Ντόρτμουντ, παίρνοντας τη νίκη με 2-0 και διατηρήθηκε σε απόσταση 2 βαθμών από την πρωτοπόρο Σάλκε. Με νίκη συνέχισε και η Μπάγερν Μονάχου που επικράτησε με 2-1 της Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Allianz Arena και παρέμεινε στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Η Βέρντερ Βρέμης ξεπέρασε χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα το εκτός έδρας εμπόδιο της Ντόρτμουντ, παίρνοντας τη νίκη με 2-0 και διατηρήθηκε σε απόσταση 2 βαθμών από την πρωτοπόρο Σάλκε. Με νίκη συνέχισε και η Μπάγερν Μονάχου που επικράτησε με 2-1 της Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Allianz Arena και παρέμεινε στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Σταθερά στο κυνήγι της πρώτης θέση διατηρήθηκε η Βέρντερ Βρέμης που καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο την υπόθεση – νίκη απέναντι στην Ντόρτμουντ με 2-0 εκτός έδρας και παρέμεινε σε απόσταση 2 βαθμών από την πρωτοπόρο Σάλκε.
Η ομάδα του Τόμας Σάαφ, με ανεβασμένο το ηθικό μετά τη νίκη – πρόκριση με 4-1 επί της Αλκμααρ για το Κύπελλο UEFA, προηγήθηκε στο σκορ στο 28ο λεπτό όταν, μετά την άστοχη κεφαλιά του Ααρον Χουντ, ο Μίροσλαβ Κλόζε μπήκε στη φάση και από τα 7 μέτρα έκανε το 1-0, δείχνοντας να ξαναθυμάται τον παλιό καλό του εαυτό.
Ο Κλόζε είχε να σκοράρει στο γερμανικό πρωτάθλημα από την 19η αγωνιστική στο 2-0 επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν, αλλά φώναξε βροντερά παρών στον επαναληπτικό αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου UEFA απέναντι στην Αλκμααρ, σκοράροντας τα 2 από τα 4 γκολ της ομάδας του.
Την νίκη των φιλοξενουμένων σφράγισε ο Ντιέγκο στο 39 όταν ανέλαβε να εκτελέσει το φάουλ που κέρδισε ο Βράνιες και με σουτ από τα 18 μέτρα νίκησε τείχος και Βέιντενφελερ, πετυχαίνοντας ένα πολύ όμορφο – όπως συνηθίζει άλλωστε – γκολ.
Στην 4η θέση της βαθμολογίας διατηρήθηκε η Μπάγερν Μονάχου που επικράτησε στο ντέρμπι της αγωνιστικής με 2-1 της Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Allianz Arena.
Οι δύο ομάδες ήθελαν το τρίποντο για να ξεπεράσουν την απογοήτευση από τον αποκλεισμό τους, η πρώτη από τη Μίλαν στο Champions League και η δεύτερη από την Οσασούνα στο Κύπελλο UEFA, αλλά τελικά ήταν οι Βαυαροί αυτοί που χαμογέλασαν.
Στο 30` ο Φαν Μπόμελ πρόλαβε την έξοδο του Αντλερ και πέρασε την μπάλα από πάνω του, κάνοντας το 1-0. Ο Ρόι Μακάι φρόντισε να δώσει ασφαλές προβάδισμα στην ομάδα του σκοράροντας 2 λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου μετά από πάσα του Σαλιχάμιτζιτς.
Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 60` με τον Βορονίν μετά από πάσα του Κάστρο.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.