Την πιθανότητα να υποβληθεί σε εγχείρηση αντιμετωπίζει πλέον ο Κωνσταντίνου
Δύσκολα θα αποφύγει τελικώς το νυστέρι ο Μιχάλης Κωνσταντίνου. Αν και η οριστική απόφαση θα ληφθεί μέσα στις επόμενες δύο ημέρες, το ενδεχόμενο της εγχείρησης είναι ανοικτό και μάλλον το πιθανότερο. - Επαφές αποκαλύπτει ο Μπάμπιτς - Ρετζίνα για Ταραλίδη
Δύσκολα θα αποφύγει τελικώς το νυστέριο Μιχάλης Κωνσταντίνου.Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής συναντήθηκε με τον Τάκη Λεμονή, τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου Παντελή Νικολάου και τον γιατρό Δημοσθένη Αναστασάκη και συζήτησανδιεξοδικά για τον τραυματισμόστον αστράγαλό του.
Αν και η οριστική απόφαση θα ληφθεί μέσα στις επόμενες δύο ημέρες,το ενδεχόμενο της εγχείρησης είναι ανοικτό και μάλλον το πιθανότερο.
Πάντως, ο Κωνσταντίνου γυμνάζεται με την ομάδα και το ίδιο έκανε και την Τετάρτη του Πάσχα. Μόνο ο Ερόλ Μπουλούτ ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, που περιλάμβανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο, καθώς έχει από χτύπημα έναν ερεθισμό στο πόδι.
Την Πέμπτη του Πάσχα οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 17:00.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.