Εκτός τελικού στα 100μ. ύπτιο έμεινε ο Αρης Γρηγοριάδης. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατετάγη 7ος στη δεύτερη ημιτελική σειρά με χρόνο 55.12, πετυχαίνοντας μόλις την 11η καλύτερη επίδοση, γεγονός που τον θέτει εκτός συνέχειας. Ο όγδοος των ημιτελικών, ο Αυστραλός Ματ Ουέλς, έκανε 54.92, ενώ ο Γρηγοριάδης έχει ρεκόρ από πέρυσι στη Βουδαπέστη 54.34.
Εκτός τελικού στα 100μ. ύπτιο έμεινε ο Αρης Γρηγοριάδης. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατετάγη 7ος στη δεύτερη ημιτελική σειρά με χρόνο 55.12, πετυχαίνοντας μόλις την 11η καλύτερη επίδοση, γεγονός που τον θέτει εκτός συνέχειας.
Ο όγδοος των ημιτελικών, ο Αυστραλός Ματ Ουέλς, έκανε 54.92, ενώ ο Γρηγοριάδης έχει ρεκόρ από πέρυσι στη Βουδαπέστη 54.34.
Κορυφαίος των δύο ημιτελικών σειρών ήταν ο Αμερικανός Ράιαν Λόχτε, ο οποίος μάλιστα κατέρριψε το ρεκόρ αγώνων με 53.51, ενώ εκτός τελικού έμεινε ο Γερμανός κάτοχος του ρεκόρ Ευρώπης, Χέλγκε Μέουβ.
«Δεν αισθανόμουν καλά το απόγευμα. Δεν ήμουν σε καλή κατάσταση μέσα στο νερό. Δεν βγήκε το πρόγραμμα όλης της χρονιάς. Έκανα λάθη τεχνικά, έμεινα πίσω και ήταν δύσκολο να καλύψω τη διαφορά. Υπάρχουν και εξωγενείς παράγοντες, που μ έχουν επηρεάσει, όπως το ό,τι όταν ήλθα αισθανόμουν άρρωστος και δεν κοιμάμαι καλά. Γενικά είμαι καλά, αλλά όχι τέλεια. Τώρα βλέπω το 50άρι κι ελπίζω να μην με επηρεάσει αυτός ο αποκλεισμός» υπογράμμισε μετά τον αγώνα ο Γρηγοριάδης.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Με μόλις οκτώ παίκτες θα παραταχθεί η Μονακό στο ΟΑΚΑ για το νοκ-άουτ παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των play in της Euroleague (21/4, 21:00).
LIVE: Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Το Σάββατο (18/4) ο Ολυμπιακός νίκησαν «ξεκούραστα» με 17-6 τον Πανιώνιο στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο του Πειραιά, για το ματς της 21ης αγωνιστικής της Water Polo League και έκαναν το «21 στα 21».