Τρίτη 14 Ιουλίου 2026
weather-icon 29o
Συνάντηση στη Ρωσία για τη Φάνη Πάλλη-Πετραλιά και τον Θοδωρή Παπαλουκά

Συνάντηση στη Ρωσία για τη Φάνη Πάλλη-Πετραλιά και τον Θοδωρή Παπαλουκά

Επίσκεψη στη Ρωσία πραγματοποιεί η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά. Επί τη ευκαιρία, η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης συναντήθηκε με τον Θοδωρή Παπαλουκά, τον οποίο χαρακτήρισε ως «τον καλύτερο πρεσβευτή της χώρας μας στη Ρωσία». Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ευχαρίστησε την υπουργό, «υπενθυμίζοντας» ταυτόχρονα ότι υπάρχουν και πολλοί άλλοι Έλληνες μπασκετμπολίστες που αγωνίζονται σε ρωσικές ομάδες.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

71

Επίσκεψη στη Ρωσία πραγματοποιεί η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά. Επί τη ευκαιρία, η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης συναντήθηκε με τον Θοδωρή Παπαλουκά, τον οποίο χαρακτήρισε ως «τον καλύτερο πρεσβευτή της χώρας μας στη Ρωσία». Από την πλευρά του, ο διεθνής Έλληνας γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ευχαρίστησε την υπουργό, «υπενθυμίζοντας» ταυτόχρονα ότι υπάρχουν και πολλοί άλλοι Έλληνες μπασκετμπολίστες που αγωνίζονται σε ρωσικές ομάδες.

«Ο Θοδωρής Παπαλουκάς είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της χώρας μας, εδώ στη Ρωσία. Μας έχει κάνει πολλές φορές υπερήφανους. Στο Βελιγράδι το 2005, όταν κατακτήσαμε με την Εθνική ομάδα το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Επίσης, στην Ιαπωνία το 2006 με την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα» είπε μετά τη συνάντηση η κ. Πετραλιά.

Και συνέχισε: «Τον χειροκροτούμε και τον καμαρώνουμε σήμερα στην ΤΣΣΚΑ, όπου για τέταρτη συνεχή περίοδο κατέκτησε το πρωτάθλημα. Τον περιμένουμε στην Αθήνα να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία του. Στην Euroleague το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης θα διαφημίζεται σε 220 αγώνες. Είμαστε βέβαιοι ότι έχουμε τον καλύτερο πρεσβευτή και για έναν επιπλέον λόγο. Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, πάνω απ όλα, ξεχωρίζει για το ήθος του. Τον ευχαριστώ».

Από την πλευρά του ο Παπαλουκάς τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα η πρόσκληση αυτή της υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης και την ευχαριστώ. Για την Ελλάδα είναι μια μεγάλη ευκαιρία αυτή που ανοίγεται εδώ στη Ρωσία. Οι Ρώσοι διψούν για ήλιο και για θάλασσα. Η χώρα μας τα προσφέρει όλα αυτά».

«Δεν είμαι μόνο εγώ ο πρεσβευτής της Ελλάδος, αλλά και τα άλλα παιδιά, ο Αντώνης Φώτσης, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο Βαγγέλης Σκλάβος, ο Γιώργος Διαμαντόπουλος. Όλα τα παιδιά αγωνιζόμαστε και κάνουμε ό,τι μπορούμε» συμπλήρωσε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 14 Ιουλίου 2026
Cookies