Βόμβα μεγατόνων με Ρομπέρτο Κάρλος σχεδιάζει ο Ολυμπιακός
Ο πρόεδρος... τρελάθηκε! Το συνηθίζει ο Σωκράτης Κόκκαλης να επιφυλάσσει σχεδόν κάθε καλοκαίρι μία μεγάλη μεταγραφική έκπληξη στους φίλους του Ολυμπιακού και όλα δείχνουν ότι και φέτος θα προσπαθήσει να κάνει το ίδιο. Μιλώντας στην εφημερίδα Goal, ο εκπρόσωπος του βραζιλιάνου άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, Ρομπέρτο Κάρλος, δήλωσε ότι ο πελάτης του έχει πρόταση από τους «ερυθρόλευκους».
Ο πρόεδρος… τρελάθηκε! Το συνηθίζει ο Σωκράτης Κόκκαλης να επιφυλάσσει σχεδόν κάθε καλοκαίρι μία μεγάλη μεταγραφική έκπληξη στους φίλους του Ολυμπιακού και όλα δείχνουν ότι και φέτος θα προσπαθήσει να κάνει το ίδιο.
Μιλώντας στην εφημερίδα Goal, ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, Ρομπέρτο Κάρλος, δήλωσε ότι ο πελάτης του έχει πρόταση από τους «ερυθρόλευκους».
Πρόσφατα, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, στα 34 του χρόνια πλέον, δήλωσε ότι στο τέλος της σεζόν θα εγκαταλείψει το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», εκφράζοντας παράλληλα τη δυσαρέσκειά του για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της Ρεάλ προς το πρόσωπό του, ιδιαίτερα μετά το καθοριστικό λάθος που έκανε στον αγώνα ρεβάνς με την Μπάγερν Μονάχου για τους «16» του Champions League.
«Είναι αλήθεια πως έχουμε στα χέρια μας επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό και ο πελάτης μας θα ήθελε να έρθει στην Ελλάδα, για να ξαναπαίξει με τον Ριβάλντο» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του διεθνούς Βραζιλιάνου αριστερού μπακ, ανάβοντας «φωτιές» στους φίλους του Ολυμπιακού.
Πιο ρεαλιστικός στόχος πάντως είναι ο επίσης Βραζιλιάνος Γκουστάβο Φράντσιν, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα την Κυριακή. Ο 25χρονος αμυντικός θα συμμετάσχει σε κάποιες προπονήσεις και, εάν ικανοποιήσει τον Τάκη Λεμονή, τότε θα του προταθεί τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Ο Γκουστάβο αποκτήθηκε από τη Σάλκε τον Ιανουάριο, ωστόσο αποχώρησε, μετά από προσφυγή του στη FIFA, γιατί οι Γερμανοί δεν τήρησαν τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας.
Ακόμη, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο εξακολουθεί να επικρατεί αισιοδοξία για την απόκτηση του Ντούντου, παρά τη διαφορά που προέκυψε στο θέμα του συμβολαίου του παίκτη.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο 45+1' του α' μέρους ο Ολυμπιακός διπλασιάζει τα τέρματά του κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Ροντινέι άντεξε στο μαρκάρισμα, μπήκε στην περιοχή και με εξαιρετικό σουτ έκανε το 2-0 – Δείτε τα δύο γκολ.