Κέρδη την Τετάρτη στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, πτώση στη Γουόλ Στριτ
Ανοδο σημείωσαν την Τετάρτη -για δεύτερη ημέρα μετά το πτωτικό σερί- τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, αντίθετα από την Γουόλ Στριτ την οποία έπληξαν τα επιφυλακτικά σχόλια της Fed για την πορεία της αμερικανικής οικονομίας.
28
Ανοδο σημείωσαν την Τετάρτη -για δεύτερη ημέρα μετά το πτωτικό σερί- τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, αντίθετα από την Γουόλ Στριτ την οποία έπληξαν τα επιφυλακτικά σχόλια της Fed για την πορεία της αμερικανικής οικονομίας.
Η Μπεζ Βίβλος της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ εντοπίζει δείγματα επιβράδυνσης σε ορισμένες πολιτείες, εν μέσω μέτριας ανάπτυξης γενικώς και μικρών μεταβολών των πληθωριστικών πιέσεων.
Στο Λονδίνο ο FTSE 100 ενισχύθηκε 0,29% στις 6.156,50 μονάδες, στο Παρίσι ο CAC 40 κατά 0,33% στις 5,455,07 μονάδες και στη Φρανκφούρτη ο DAX κατά 0,34% στις 6.617,75 μονάδες.
O Dow Jones υποχώρησε 0,12% στις 12.192,45 μονάδες, ο Nasdaq 0,44% στις 2.374,64 μονάδες και ο S&P 500 0,25% στις 1.391,96 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, εξοργισμένος για την «ανικανότητα» στελεχών
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
