Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα στην Αθήνα, λόγω της ισχυρής πρωινής βροχής
Σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα σε κεντρικές αρτηρίες προκλήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης. Πρόβλημα και στην Αττική Οδό, ενώ ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η κίνηση σε αρκετές οδικές αρτηρίες μέχρι τις 12 το μεσημέρι.
Σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα σε κεντρικές αρτηρίες προκλήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης.
Με δυσκολία η κίνηση στην Αττική Οδό από τον κόμβο της Δουκίσσης Πλακεντίας και στην περιφερειακή Υμηττού, μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης, ενώ ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η κίνηση σε αρκετές κεντρικές και περιφερειακές οδικές αρτηρίες.
Συγκεκριμένα, πολύ αυξημένη ήταν η κίνηση των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στην είσοδο και έξοδο του κόμβου Καλυφτάκη, στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισίας από το Γηροκομείο και στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού από τον Αγιο Σώστη.
Στον παραλιακό άξονα πολύ αυξημένη ήταν η κίνηση στη λεωφόρο Ποσειδώνος από τον Αγιο Κοσμά μέχρι την Αλίμου.
Η Τροχαία συνιστά στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, λόγω της ολισθηρότητας των δρόμων.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα