Επιτέλους νίκη για τους Σέλτικς, 117-97 τους Μιλγουόκι Μπακς
Έβαλαν τέλος στον κατήφορο οι Σέλτικς, αφού έπειτα από 18 αγώνες κατάφεραν να νικήσουν μέσα στη Βοστώνη τους Μιλγουόκι Μπακς (117-97). Τέλος στο νικηφόρο σερί των Πίστονς, πρώτη νίκη, μετά από τέσσερις αγώνες, για τους Σάρλοτ Μπόμπκατς.
Έβαλαν τέλος στον κατήφορο οι Σέλτικς, που κατάφεραν να νικήσουν έπειτα από 18 αγώνες. Με ηγέτη τον Πολ Πιρς που πέτυχε 32 πόντους και άξιο συμπαραστάτη τον Τζέραλντ Γκριν που πέτυχε 21 σε 20 λεπτά συμμετοχής, επικράτησαν μέσα στη Βοστώνη των Μιλγουόκι Μπακς με 117-97.
Από τους Μπακς ξεχώρισαν ο Μο Ουίλιαμς (31 πόντους), ο Τσάρλι Μπεν (24 π.) και ο Σκίνερ (13 π. και 11 ριμπάουντ).
Κόντρα στους Σπερς σταμάτησε και το νικηφόρο σερί των Πίστονς.
Με 23 πόντους από τον Τιμ Ντάνκαν και 12 από τον Φραντσίσκο Έλσον, ο οποίος μάζεψε και 18 ριμπάουντ που αποτελούν ρεκόρ καριέρας, η ομάδα του Σαν Αντόνιο επικράτησε με 90-81 μέσα στο Όμπορν Χιλ και σταμάτησε στο επτά το νικηφόρο σερί του Ντιτρόιτ.
Τέλος στο αρνητικό σερί έβαλαν και οι Σάρλοτ Μπόμπκατς που έπειτα από τέσσερα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα νίκησαν 100-85 τους Σικάγο Μπουλς, με τον Τζέραλντ Ουάλας να είναι σε εξαιρετική μέρα με 32 πόντους στο ενεργητικό του.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου, θα υπάρχουν court seats για 12 φιλάθλους, οι οποίοι αναμένεται να πληρώσουν αδρά για να παρακολουθήσουν αγώνες του Μουντιάλ από την… γραμμή του πλαγίου