
Πέντε τράπεζες και δεκατρείς διευθυντές τους διώκονται για το σκάνδαλο της Parmalat
Η εισαγγελία του Μιλάνου ζήτησε να απαγγελθούν κατηγορίες κατά πέντε ξένων τραπεζών και 13 διευθυντών τους, που εγκαλούνται για την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο του γαλακτοδιατροφικού κολοσσού Parmalat, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα.
92
Η εισαγγελία του Μιλάνου ζήτησε την Τετάρτη να απαγγελθούν κατηγορίες κατά πέντε ξένων τραπεζών και 13 διευθυντών τους, που εγκαλούνται για την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο του γαλακτοδιατροφικού κολοσσού Parmalat, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά πρακτορεία ειδήσεων.
Πρόκειται για τη δεύτερη φάση των διώξεων στην υπόθεση της χρεοκοπίας της εταιρείες, μία υπόθεση που ήδη εκδικάζεται στο Μιλάνο για τις κατηγορίες της χειραγώγησης των εργασιών του Χρηματιστηρίου και για ψευδείς δηλώσεις στην χρηματιστηριακή αγορά.
Το σκάνδαλο της Parmalat ξέσπασε στα τέλη του 2003 με την ανακάλυψη μίας «τρύπας» 14 δισ. ευρώ στα ταμεία του γαλακτοδιατροφικού ομίλου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γιορτή σήμερα 19 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Έφυγε με το διπλό και κουνάει… σεντόνι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.04.2026]
- Ρόμα-Αταλάντα 1-1: Εχασαν μεγάλη ευκαιρία οι γηπεδούχοι – Ο Τσιμίκας μπήκε στο 77’
- Οι καθυστερήσεις στα data centers μπλοκάρουν την επέκταση της AI
- Η Σαρλίζ Θερόν σχολιάζει τη δήλωση του Τιμοτέ Σαλαμέ για την όπερα


