Ξέσπασε στην ΑΕΛ ο Ολυμπιακός, ο Πανελλήνιος πήρε το διπλό από την ΑΕΚ
Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τις τελευταίες μέτριες εμφανίσεις του και ξέσπασε στην ΑΕΛ, επικρατώντας 91-60 στην αγωνιστική 14η της Α1 μπάσκετ. Ο Πανελλήνιος υποχρέωσε σε εντός έδρας ήττα την ΑΕΚ με 92-85. Ο ΠΑΟΚ πέρασε με 71-65 από το Αιγάλεω, ενώ Ολύμπια και Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκαν τις έδρες τους, επικρατώντας των Αμαρουσίου και Μακεδονικού με 80-74και 89-59, αντίστοιχα. - Ντέρμπι κορυφής στο «Αλεξάνδρειο» με ιδιαιτερότητες
91-60 στην αγωνιστική 14η της Α1 μπάσκετ. Ο Πανελλήνιος υποχρέωσε σε εντός έδρας ήττα την ΑΕΚ με 92-85. Ο ΠΑΟΚ πέρασε με 71-65 από το Αιγάλεω, ενώ Ολύμπια και Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκαν τις έδρες τους, επικρατώντας των Αμαρουσίου και Μακεδονικού με 80-74και 89-59, αντίστοιχα. - Ντέρμπι κορυφής στο «Αλεξάνδρειο» με ιδιαιτερότητες&source=in.gr">
Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τις τελευταίες μέτριες εμφανίσεις του και ξέσπασε στην ΑΕΛ, επικρατώντας 91-60 στην αγωνιστική 14η της Α1 μπάσκετ. Ο Πανελλήνιος υποχρέωσε σε εντός έδρας ήττα την ΑΕΚ με 92-85. Ο ΠΑΟΚ πέρασε με 71-65 από το Αιγάλεω.
Παράλληλα Ολύμπια και Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκαν τις έδρες τους, επικρατώντας των αντιπάλων του Αμαρουσίου και Μακεδονικού με 80-74 και 89-59, αντίστοιχα.
Η 14η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Κυριακή με το ντέρμπι στο Αλεξάνδρειο, όπου ο Αρης φιλοξενεί τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ενώ διεξάγεται και το τοπικό ντέρμπι της Πάτρας ανάμεσα στην Ολυμπιάδα και τον Απόλλωνα.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
LIVE: Ράγιο Βαγιεκάνο – Στρασμπούρ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ράγιο Βαγιεκάνο – Στρασμπούρ για τα ημιτελικά του Conference League.
LIVE: Σαχτάρ Ντόνετσκ – Κρίσταλ Πάλας. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Σαχτάρ Ντόνετσκ – Κρίσταλ Πάλας για τα ημιτελικά του Conference League.