Τρίτη 21 Απριλίου 2026
weather-icon 19o
Ανασφάλειες δημιουργεί σε Βούκοτιτς και Μουνιόθ το 2-1 της Τούμπας

Ανασφάλειες δημιουργεί σε Βούκοτιτς και Μουνιόθ το 2-1 της Τούμπας

Το 2-1 στην Τούμπα δημιουργεί ανασφάλειες σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό εν όψει της ρεβάνς του ΟΑΚΑ. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, τόσο ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς όσο και ο Βίκτορ Μουνιόθ θα προτιμούσαν καλύτερο αποτέλεσμα για τις ομάδες τους στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλου.

89

Το 2-1 στην Τούμπα δημιουργεί ανασφάλειες σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό εν όψει της ρεβάνς του ΟΑΚΑ. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, τόσο ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς όσο και οΒίκτορ Μουνιόθ θα προτιμούσαν καλύτερο αποτέλεσμα για τις ομάδες τους στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλου.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε ότι η ρεβάνς είναι θετική, ενώ ο προπονητής του Παναθηναϊκού εξέφρασε και κάποια παράπονα για τη διαιτησία.

«Μετά το 2-1 όλα ανοιχτά και για τις δύο ομάδες, απλά εμείς έχουμε την πικρία ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, βάσει της εμφάνισης του πρώτου ημιχρόνου.

» Πληρώσαμε ένα λάθος, καθώς και τις αναγκαστικές αλλαγές των Ζαγοράκη, Τόργκελε. Από εκείνο το σημείο και μετά μας έλειπε ο ηγέτης και αυτό ήταν καθοριστικό.

» Είναι ξεκάθαρο ότι τα αποτελέσματα αυτόν τον μήνα θα διαμορφώσουν και την πορεία μας, αλλά κρατάω το θετικό ότι μετά το κακό ματς με τον Ηρακλή βρήκαμε τη δύναμη και αποδείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε ομάδα»είπε ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς.

Από την πλευρά του, ο Βίκτορ Μουνιόθ τόνισε για το παιχνίδι:

«Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ βοήθησαν την ομάδα τους. Ο ΠΑΟΚ μας πίεσε από την αρχή και έκανε πιο δύσκολο το παιχνίδι για μας.

» Μέσα από την πίεση, έκανε ευκαιρίες, όμως στα γκολ, στο πρώτο υπάρχει χέρι του Μίετσελ και θα μπορούσε να είχε καταλογιστεί, ωστόσο εγώ δέχομαι ότι όλοι κάνουμε λάθη.

» Στο δεύτερο γκολ ήταν οφσάιντ ο Τόργκελε. Προσέξτε όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε καλά.

» Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, σκοράραμε, προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, όμως το γκολ δεν ήρθε και μείναμε με την αίσθηση ότι θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι περισσότερο.

» Η εμφάνιση μας κάνει πιο δυνατούς ενόψει της συνέχειας και του δεύτερου αγώνα».

Όσον αφορά στην αλλαγή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο ημίχρονο, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε:

«Δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα από τον Ζαγοράκη στο πρώτο ημίχρονο. Δεν μπορούσε να τρέξει και εμείς δεν μπορούσαμε να ρισκάρουμε.Κάθε άνθρωπος επηρεάζεται από κάποια πράγματα».

Ενώ για την ατμόσφαιρα, υποστήριξε:

«Είδα έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και μια ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Απριλίου 2026
Cookies