Εξαιρετικά αμφίβολος ο Παπαδόπουλος για το ματς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ
Η συμμετοχή του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο ντέρμπι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη, καθώς δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα. Ο «πράσινος» επιθετικός συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση.
Η συμμετοχή του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο ντέρμπι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ (19:00) θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη, καθώς δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα. Ο «πράσινος» επιθετικός συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση.
Ο 25χρονος άσος αγωνίστηκε ως αλλαγή για 30 λεπτά στην αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής απέναντι στον Ιωνικό στη Νεάπολη (4-0), όμως το γεγονός αυτό φαίνεται να τον επηρρέασε αρνητικά.
Εν τω μεταξύ χαλάρωμα έκαναν όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν για 90 λεπτά στον αγώνα με αντίπαλο τον Ιωνικό. Οι υπόλοιποι «πράσινοι» μετά από το ζέσταμα έκαναν ασκήσεις στην κατοχή της μπάλας και ολοκλήρωσαν με σέντρες και σουτ.
Θεραπεία έκαναν οι Φίλιππος Δάρλας και Αντονι Σερίτς, ενώ ο Έκι Γκονζάλες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30