Κλειστή η Διώρυγα της Κορίνθου για τη ναυσιπλοΐα λόγω κατάπτωσης πρανών
Κατάπτωση πρανών σημειώθηκε την Κυριακή στη Διώρυγα της Κορίνθου, με αποτέλεσμα να κλείσει για τη ναυσιπλοΐα καθώς η εταιρεία διαχείρισης διαπίστωσε μη ασφαλή βάθη. Ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης είναι περίπου επτά ημέρες, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΥΕΝ.
51
Κατάπτωση πρανών σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στη Διώρυγα της Κορίνθου, με αποτέλεσμα να παραμείνει κλειστή για τη ναυσιπλοΐα μέχρι αποκαταστάσεως της ασφάλειάς της.
Η εταιρεία Διαχείρισης της Διώρυγας «ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ Α.Ε.» διαπίστωσε μη ασφαλή βάθη, αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας.
Ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης είναι περίπου επτά ημέρες, ενώ νεότερη ενημέρωση, με ακριβέστερη εκτίμηση του χρόνου της αποκατάστασής της, θα πραγματοποιηθεί από την αρμόδια εταιρεία την προσεχή Τρίτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γιατί το Πεκίνο δεν μπορεί να πιέσει την Τεχεράνη
- ΝΔ: Νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Δημήτρης Μαρκόπουλος – Αντικαθιστά τον Μακάριο Λαζαρίδη
- Άρης: Συνάντηση του Ριτσαρντ Σιάο με τον Νίκο Ζήση στην Αθήνα για θέματα της ΚΑΕ
- Η Βικτόρια Μπέκαμ σπάει τη σιωπή της για τη ρήξη στην οικογένειά της
- Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά στο Αίγιο – Επιχειρεί μεγάλη δύναμη
- Ο θολός Απρίλιος, η «καλή» και η «κακή» αφρικανική σκόνη και τα επεισόδια που αυξάνονται
- Allbirds: Γνωστή εταιρεία υπόδησης αφήνει τα παπούτσια για την τεχνητή νοημοσύνη και… εκτινάχθηκε η μετοχή της
- Κρήτη: Χειμερινός κολυμβητής εντοπίστηκε νεκρός σε σπηλιά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442