Τετάρτη 15 Ιουλίου 2026
weather-icon 30o
Με δυναμικές κινητοποιήσεις προειδοποιούν οι αγρότες της Λάρισας για την επιστροφή ΦΠΑ

Με δυναμικές κινητοποιήσεις προειδοποιούν οι αγρότες της Λάρισας για την επιστροφή ΦΠΑ

Επιστολή προς τον γραμματέα της ΚΕ της ΝΔ Λευτέρη Ζαγορίτη, απέστειλε ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λάρισας Θ. Κοκκινούλης, στην οποία προειδοποιεί με δυναμικές αντιδράσεις αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημα για αύξηση της επιστροφής ΦΠΑ.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

27

Επιστολή προς τον γραμματέα της ΚΕ της ΝΔ Λευτέρη Ζαγορίτη, απέστειλε ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λάρισας Θ. Κοκκινούλης, στην οποία προειδοποιεί με δυναμικές αντιδράσεις αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημα των αγροτών για αύξηση της επιστροφής του ΦΠΑ.

Όπως τονίζουν οι αγροτοσυνδικαλιστές, οι βαμβακοπαραγωγοί ελάμβαναν 5,5% επιστροφή ΦΠΑ, που όμως υπολογιζόταν στον τζίρο που δημιουργούσε το βαμβάκι πωλούμενο στις 360 δραχμές το κιλό συνολικά.

Τώρα που η επιδότηση παρέχεται κατά στρέμμα και το βαμβάκι πωλείται περί τις 110 δραχμές, οι αγρότες ζητούν αύξηση του ποσοστού επιστροφής στο 15%, ώστε να εισπράξούν περίπου τα ίδια χρήματα που έπαιρναν και πριν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2026
Cookies