Τρίτη 21 Απριλίου 2026
weather-icon 17o
Ο Κωφίδης προπονητής στην Ξάνθη «μέχρι την αιωνιότητα»

Ο Κωφίδης προπονητής στην Ξάνθη «μέχρι την αιωνιότητα»

Ο Σάββας Κωφίδης είναι ο νέος προπονητής της Ξάνθης, ο τρίτος που θα καθήσει στον πάγκο της ακριτικής ομάδας από την έναρξη της φετινής σεζόν, μετά τους Γιάννη Ματζουράκη και Τάκη Λεμονή. «Το συμβόλαιο του Σάββα Κωφίδη με τη Ξάνθη ισχύει από τώρα μέχρι την αιωνιότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Πανόπουλος, στη διάρκεια της παρουσίασης του νέου τεχνικού της ακριτικής ομάδας.

89

Ο Σάββας Κωφίδης είναι ο νέος προπονητής της Ξάνθης, ο τρίτος που θα καθήσει στον πάγκο της ακριτικής ομάδας από την έναρξη της φετινής σεζόν, μετά τους Γιάννη Ματζουράκη και Τάκη Λεμονή.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ με τις δηλώσεις αυτές έδειξε την εκτίμηση που τρέφει προς το πρόσωπο του πετυχημένου τεχνικού και κατ επέκταση την εμπιστοσύνη που σκοπεύει να του δείξει στο μέλλον.

Ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή παρακολούθησε σήμερα την προπόνηση και μετά παρουσιάστηκε επίσημα στους εκπρόσωπους του Τύπου. Ο Σάββας Κωφίδης από την πλευρά του επεσήμανε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που έγινα μέλος μίας ομάδας που είναι πρότυπο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η φιλοσοφία της είναι ίδια με τη δική μου».

Στη διάρκεια της παρουσίασης δεν έλειψε η αναφορά και στο θέμα του Τάκη Λεμονή. Ο διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Σαμαράς, δεν έκρυψε την πικρία του για τη στάση του 46χρονου προπονητή, ενώ ο Χρήστος Πανόπουλος επεσήμανε: «Πρέπει να σεβαστεί τις ρήτρες, αλλιώς η υπόθεση θα οδηγηθεί στα δικαστήρια».

Ο Χρήστος Πανόπουλος, τέλος, διέψευσε οποιαδήποτε σχέση της πώλησης του Βασίλη Τοροσίδη με την παραίτηση Λεμονή, λέγοντας: «Θα ήταν UFO (!) αν έκανε κάποιος αυτή την κίνηση».

Εκτός από την παρουσίαση του Σάββα Κωφίδη, η διοίκηση ανακοίνωσε και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Πολωνό τερματοφύλακα, Αρκάντιους Μάλαρζ, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2011.

«Είμαι χαρούμενος μετά από αυτή την εξέλιξη καθώς βλέπω τους κόπους μου να ανταμείβονται», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πολωνός τερματοφύλακας.
Ο Κωφίδης βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής στα Πηγάδια και παρακολούθησε την προπόνηση της ακριτικής ομάδας. Η Ξάνθη θα είναι ο δεύτερος σταθμός στην προπονητική του καριέρα.

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ Ξάνθη ανακοίνωσε την Παρασκευή την ανανέωση του συμβολαίου του Πολωνού τερματοφύλακα Αρκάντιους Μάλαρζ μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2011.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Απριλίου 2026
Cookies