Η ενέργεια κατά του Χρ.Αηδόνη δεν συνδέεται με το αξίωμά του, εκτιμά ο Β.Πολύδωρας
Την εκτίμηση ότι η ενέργεια εις βάρος του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρ.Αηδόνη δεν σχετίζεται με το κοινοβουλευτικό του αξίωμα εξέφρασε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης. Ο Β.Πολύδωρας δήλωσε τη συμπαράστασή του και ανακοίνωσε επιπλέον μέτρα φύλαξης.
Την εκτίμηση ότι η ενέργεια εις βάρος του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρ.Αηδόνη δεν σχετίζεται με το κοινοβουλευτικό του αξίωμα εξέφρασε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Β.Πολύδωρας .
Σχολιάζοντας την ενέργεια αγνώστων να επιτεθούν στο βουλευτικό αυτοκίνητο του κ. Αηδόνη, προκαλώντας ζημιές, ο κ. Πολύδωρας επισήμανε:
«Εκτιμάται ότι η σε βάρος του βουλευτού ενέργεια, καταδικαστέα οπωσδήποτε, δεν έχει σχέση με την κοινοβουλευτική του δραστηριότητα.
»Εκφράζω την προσωπική μου αποδοκιμασία για το συμβάν και τη συμπαράστασή μου στον συνάδελφο βουλευτή, στον οποίο απέστειλα επιστολή, ενημερώνοντάς τον ότι οι Αστυνομικές Υπηρεσίες ενεργούν ήδη για την εξιχνίαση της υπόθεσης, τον εντοπισμό των δραστών και την παραπομπή τους στη Δικαιοσύνη.
»Τον ενημέρωσα ακόμη, ότι παρήγγειλα στις Ειδικές Υπηρεσίες, δηλαδή στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας και στις Υπηρεσίες Ασφαλείας, να λαμβάνουν τα επιπλέον αναγκαία προληπτικά μέτρα φύλαξης.
»Επισημαίνεται επίσης, ότι για την προσωπική ασφάλεια του βουλευτού, έχουν διατεθεί δύο Αστυνομικοί, οι οποίοι ασφαλώς και θα συνεχίσουν να διατίθενται και μετά το πρόσφατο περιστατικό».
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ