Σπουδαίες νίκες για Μάντσεστερ Γ., Ρέντινγκ, Λίβερπουλ και Αρσεναλ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να φύγει νικήτρια από το «Ρίβερσάιντ», επικρατώντας 2-1 της σκληροτράχηλης Μίντλεσμπρο. Με συνοπτικές διαδικασίες η Αρσεναλ «καθάρισε» με 3-0 την Τότεναμ στο λονδρέζικο ντέρμπι του «Έμιρεϊτς». Στην Γουίγκαν ξέσπασε η Λίβερπουλ, 4-0 στο «JJB». Τρίτη «σκαρφάλωσε» η Ρέντινγκ μετά το 1-0 επί της Μπόλτον (βασικός ο Stelios).
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να φύγει νικήτρια από το «Ρίβερσάιντ», επικρατώντας 2-1 της σκληροτράχηλης Μίντλεσμπρο και βρίσκεται πλέον έξι βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Τσέλσι, η οποία όμως έχει έναν αγώνα λιγότερο.
Ένα γκολ είχε πετύχει σε επτά εκτός έδρας εφετινές αναμετρήσεις πρωταθλήματος η Λίβερπουλ. Φαίνεται πως τα… φύλαγε για την «άμοιρη» Γουίγκαν, την οποία συνέτριψε 4-0 στο «JJB», πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη της σεζόν μακριά από το «Ανφιλντ».
Μάλιστα, το τελικό σκορ είχε διαμορφωθεί στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα!
Στην τρίτη θεση της βαθμολογίας (μαζί με άλλες τρεις ομάδες) «εκτοξεύθηκε» η Ρέντινγκ, επικρατώντας 1-0 της Μπόλτον, με την οποία ξεκίνησε βασικός μετά από πολύ καιρό και αγωνίστηκε 90 λεπτά ο Στέλιος Γιαννακόπουλος.
Όσο για την Πόρτσμουθ, απέδειξε για ακόμη μία φορά πως η πορεία της δεν είναι συγκυριακή, καθώς σε ένα συναρπαστικό ματς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Αστον Βίλα.
Στη μάχη των ουραγών, ο Κιθ Γκιλέσπι σκοράροντας στο 88, έδωσε τη νίκη 2-1 στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επί της Τσάρλτον.
Με συνοπτικές διαδικασίες η Αρσεναλ «καθάρισε» την Τότεναμ με 3-0 στο μεγάλο λονδρέζικο ντέρμπι που έγινε στο «Έμιρεϊτς».
Το σκορ άνοιξε ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ στο 29 και στη συνέχεια δύο πέναλτι του Ζιλμπέρτο Σίλβα (42, 72) διαμόρφωσαν το βαρύ 3-0 σε βάρος της Τότεναμ, που μετρά 15 συνεχείς αγώνες χωρίς νίκη εναντίον της Αρσεναλ.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Σιλβέν Φρανσίσκο μοιάζει δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από τη Ζαλγκίρις το ερχόμενο καλοκαίρι, στη συζήτηση είναι οι μισές και βάλε ομάδες της Euroleague, το NBA και πλέον και ο Παναθηναϊκός...
Μπαρτσελόνα και Ερυθρός Αστέρας ρίχνονται στη «μάχη» των play in το βράδυ της Τρίτης, σε μία αναμέτρηση που αφορά και τον Παναθηναϊκό στον δρόμο για τα playoffs.
Οι Χοκς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Νικς (107-106) σε ένα ματς- «θρίλερ» και έκαναν το 1-1 στη σειρά των playoffs της Ανατολής – Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA.