Ο Πανελλήνιος πήρε το ντέρμπι από τον Ολυμπιακό και έμεινε στην κορυφή
Ο Πανελλήνιος επικράτησε 3-0 σετ του Ολυμπιακού στο κλειστό της Κυψέλης, στο ντέρμπι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 6ης ημέρας της Α1 βόλεϊ των γυναικών. Ο «σύλλογος των Ολυμπιονικών» διατηρεί το απόλυτο νικών και παραμένει στην κορυφή, ενώ οι «ερυθρόλευκες» γνώρισαν τη δεύτερη ήττα τους στο πρωτάθλημα.
Ο Πανελλήνιος επικράτησε 3-0 σετ του Ολυμπιακού στο κλειστό της Κυψέλης, στο ντέρμπι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 6ης ημέρας της Α1 βόλεϊ των γυναικών.
Ο «σύλλογος των Ολυμπιονικών» διατηρεί το απόλυτο νικών και παραμένει στην κορυφή, ενώ οι «ερυθρόλευκες» γνώρισαν τη δεύτερη ήττα τους στο πρωτάθλημα, ύστερα από αυτή με τον επίσης πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Κηφισιά και Αστέρας… τίμησαν την φετινή παράβαση καθώς για τέταρτο φετινό ματς δεν υπήρξε νικητής. Ο Αστέρας έχασε ευκαιρία να προσπεράσει την ΑΕΛ στη βαθμολογία (που χάνει στο Περιστέρι)
LIVE: ΟΦΗ – Λεβαδειακός. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΟΦΗ – Λεβαδειακός για τη 2η αγωνιστική των θέσεων 5-8 πλέι οφ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2 HD.
Συμπληρώθηκε το «παζλ» των ομάδων που υποβιβάζονται από τον Α΄ όμιλο της Super League 2 στη Γ΄ εθνική, μετά τα ματς της 8ης αγωνιστικής των play out. Καβάλα, Καμπανιακός, ΠΑΣ Γιάννινα και Μακεδονικός.