Για τρίτη φορά σε τέσσερα χρόνια πήρε το Masters Cup ο Φέντερερ
Την απόλυτη κυριαρχία του στο τένις ανδρών επισφράγισε ο Ρότζερ Φέντερερ κατακτώντας για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια το Masters Cup. Στον τελικό επικράτησε 3-0 σετ (6-0, 6-3, 6-4) του Νεοϋορκέζου Τζέιμς Μπλέικ.
Την απόλυτη κυριαρχία του στο τένις ανδρών επισφράγισε ο Ρότζερ Φέντερερ κατακτώντας για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια το Masters Cup. Στον τελικό επικράτησε 3-0 σετ (6-0, 6-3, 6-4) του Νεοϋορκέζου Τζέιμς Μπλέικ.
Πέρυσι ο Ελβετός τενίστας είχε ηττηθεί μετά από πέντε σετ από τον Ντέιβιντ Ναλμπάντιαν.
Μετά την κατάκτηση του Αυστραλιανού Όπεν, του U.S. Όπεν και του Γουίμπλεντον, ο Φέντερ μετρά 29 σερί νίκες, ενώ έβαλε πιο ψηλά από ποτέ τον πήχη της βαθμολογίας με νέο ρεκόρ 8,370.
Εξάλλου έχει βάλει πλώρη να σπάσει το ρεκόρ του Τζίμι Κόνορς ως Νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης για περισσότερο από 160 εβδομάδες, το οποίο αναμένεται να επιτύχει στις 26 Φεβρουαρίου 2007.
Για την επιτυχία του αυτή θα προσθέσει στον τραπεζικό λογαριασμό του το ποσό του 1,52 εκατ. δολάρια και θα γίνει ο πρώτος τενίστας που κερδίζει περισσότερα από 8 εκατ. δολάρια σε μία σεζόν. Συγκεκριμένα ο Φέντερερ κέρδισε εφέτος 8.343.885 δολάρια.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Για πρώτη φορά μετά το 2001, η ιστορική Κόβεντρι -υπό τις οδηγίες του Φρανκ Λάμπαρντ πλέον- επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.